PEACH

janni-deler-peach-newyorkL1070861-Redigera-2
janni-deler-peach-newyorkL1070827-Redigera-2-2
janni-deler-peach-newyorkL1070856-Redigera-2
janni-deler-peach-newyorkL1070837-Redigera-Redigera-2 copy
janni-deler-peach-newyorkL1070880-Redigera-2
janni-deler-peach-newyorkL1070851-Redigera-2

Nelly scarf (here!) and skirt (here!)/ Bik Bok top (here!)/ Gucci bag/ DW watch/ Senso shoes  – adlinks

God morgon babes! Hur mår ni? :-) Jag mår super, känns så härligt att bo hemma hos Michaela. Hon bor i det mysigaste området och har en så härlig lägenhet, känner mig som hemma haha! Ovan ser ni en look jag hade för några dagar sedan, älskar kombinationen med skinnkjolen och färgen på tishan. Drog på mig en liten scarf också för att addera lite. :-) Har så otroligt mycket bilder kvar att visa er, men så lite tid att sitta vid datorn. Jag har ju tid men jag har valt att försöka njuta så mycket jag kan av att vara här och hänga med Michaela, hon bor ju här i USA så vi hinner ju inte ses så ofta. Får komma tillbaka snart igen, jag åker hem nu på fredag… Ha en fin dag så hörs vi senare, puss <3

//Good morning babes! How are you? :-) I feel great, feels awesome to stay at Michaela’s place. She lives in the cutest area and the apartment is so cozy, I feel like home haha! Above is a look I wore a few days ago, love the combination with the leather skirt and the color of the tee. Added a scarf as well to give that little extra touch. :-) I have so many pictures left to show you, but I have so little time to sit down with my computer. I have time but I’ve chosen to do other things and try to enjoy being here and spend time with Michaela, she lives here in the US so we can’t see each other that often. I have to come back soon again, I’m going home this friday… Have a great day and I’ll talk to you later, hugs <3

22 reaktioner på “PEACH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.