WHITE SHIRT DRESS

janni-deler-white-shirt-dressL1050121
janni-deler-white-shirt-dressL1050126 copy
janni-deler-white-shirt-dressL1050129

Nividas glasses/ Nelly scarf (here!) -adlink/ Storets dress (here!)/ Gucci bag/ Senso shoes

Hej babes! Så skönt att vara hemma igen, har packat upp och tvättat en maskin mellan lite sömn på soffan. Har packat upp, sovit en halvtimme, satt igång en tvättmaskin, sovit i 40 minuter, hängt tvätt och ätit. Typ så har min dag sett ut, haha! Är helt slut, det blev så fel när jag landade och det var morgon fast natt för mig. Jetlagen kommer nog vara knepig den här gången, har flängt runt i olika tidszoner senaste tiden så vila är prio för mig idag. Här är en look jag hade typ första eller andra dagen i New York, hade nog inte tänkt lägga upp den då vi inte fotade mer än bilderna ovan men jag gillar den så varför inte. :-) Snyggt att ha klänningen med boots och en stickad tröja över snart! Nu – vila lite innan jag sätter på en film. Puss <3

//Hey babes! Feels so good to be back home, I’ve unpacked and done some laundry in between naps on the couch. I unpacked, slept for 30 min, put on a laundry machine, slept for 40 min, hung the laundry to dry and ate. That’s most of my day, haha! I’m so tired, when I landed in the morning but it was finally night time for me it just felt wrong. The jetlag will probably be tough on the this time, I’ve been to different time zones lately so today resting is prio for me. Here’s a look I wore the first or second day in New York, wasn’t planning to post it since we only took these pictures but I like it so why not. :-) This dress will look good with a pair of boots and a knitted sweater soon! Now – get some more rest before movie night. Hugs <3

14 reaktioner på “WHITE SHIRT DRESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.