Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | September 17, 2016

BARRYS BOOTCAMP

janni-deler-barrys-bootcampL1090746 janni-deler-barrys-bootcampL1090742 janni-deler-barrys-bootcampL1090756

Sweaty after a Barrys Bootcamp class – so much fun though!

God morgon från Frankfurt flygplats! Det här kommer bli en lång dag, haha! Jag flög från New York när klockan vad 4 på eftermiddagen där (alltså 10 på kvällen i Swe), så jag kunde ju inte sova alls… När vi hade 20 minuter kvar till landning började jag bli trött, men nu är det ju morgon här. Knasigt det blev, har fortfarande inte sovit så får satsa på att ta en längre nap när jag kommer hem om några timmar. Jag har det gött här på flygplatsen iallafall, har käkat frukostbuffé i loungen och druckit massa kaffe. ;-) Anyway, jag provade ju på lite träning sista dagarna i New York! Vi körde Barrys som jag velat prova sjukt länge och wow vad kul det var. Svettigt och riktigt härligt, kunde dock inte gå normalt i två dagar efter det. Soul cycle körde jag och Michan två gånger också och det älskade jag! Brukar inte gilla spinning men det här var något helt annat. Hett tips om ni åker dit, prova båda! :-) Dags för boarding, hörs sen. PUSS <3

//Good morning from Frankfurt airport! This will be a long day, haha! I flew from New York when it was 4 in the afternoon there (so 10 pm in Swe), so I couldn’t sleep at all… When we had 20 min left until landing I started to get tired but now it’s morning here. Ended up super weird, still haven’t slept so I’ll try to go for a long nap when I get home in a few hours. I have a great time in the airport though, had breakfast buffet in the lounge and had lots of coffee. ;-) Anyway, I tried some training my last days in New York! We did Barrys that I’ve been wanting to try for so long and wow it was fun. Sweaty and awesome, just that I couldn’t walk normal for two days after it. Michan and I also did soul cycle twice and I loved it! I usually don’t like spinning but this was something else. Great tip if you go there, try both! :-) Time to board, talk later. Hugs <3 


10 kommentarer10 kommentarer om “BARRYS BOOTCAMP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Älskar att testa andra träningsställen när jag är utomlands. Soulcycle har jag jag gått förbi miljontalsgånger men måste fasen ta mig in och prova någon gång.

  Reply
 • så god smoothien ser ut ?

  Kram<3
  http://camillaesi.se

  Reply
 • Hoppas resan går bra!

  Reply
 • Hej Janni! Jag vill bara tacka Dig för att du är en sådan inspiration. Jag har under 13 år varit sjuk i anorexi, men är numera friskskriven och lever livet i Australien. Vill bara att du ska veta att jag ända sedan jag började följa dig för ett par 3 år sedan när jag var inlagd på heldygnsvården, så har jag sett upp till dig som en fantastisk inspiration. Keep it up. Önskar att jag hade möjlighet att träffa dig en dag och tacka på riktigt.
  Världens största TACK från mig.

  Reply
 • <3!!! Stor kram!

  Reply
 • looks fun! good luck with your travelling!

  mfashionfreak♥blog

  Reply
 • Soul cycle? Vad är det? Fortsätter med LesMills Trip nr7. Älskar den! Finns det Immersive fitness i MC? Sov gott! ??

  Reply
 • Googla soul cycle så kan du läsa om det! :-) Har inte hittat något liknande i Monaco… :-( Kram!

  Reply
 • Hur redigerar du dina bilder? Dom är så fruktansvärt fina!
  Kram

  Reply
 • I lightroom! :-) Xx

  Reply