NEW YORK TOUR

janni-deler-new-york-tour-boatL1090388
janni-deler-new-york-tour-boatL1090445
janni-deler-new-york-tour-boatL1090408
janni-deler-new-york-tour-boatL1090427
janni-deler-new-york-tour-boatL1090443 copy
janni-deler-new-york-tour-boatL1090473
janni-deler-new-york-tour-boatL1090461
janni-deler-new-york-tour-boatL1090469
janni-deler-new-york-tour-boatL1090490
janni-deler-new-york-tour-boatL1090499

Boat tour around New York to see all of it and hear about the history of the buildings!

God morgon babes! Aah vad härligt det var att vakna upp hemma, somnade som en stock tidigt igårkväll och vaknade imorse vid 8. Hoppas jag slipper jetlag, haha! Har ju massa bilder kvar från NY som jag inte hunnit visa, så här börjar vi. :-) Vi åkte båt runt hela New York en av dagarna, det var så häftigt att göra! Vi fick höra om alla hus och byggnader, äta god mat och bara ha en härlig eftermiddag på en båt. Väldigt mysigt! Det var så härligt att ha med Michan och Willow, saknar dom redan. <3 Fick äntligen se frihetsgudinnan på närmare håll, känns som något man borde se när man är där. :-) Nu sitter jag och väntar på Alexandra som kommer om någon timme, WIHOO! Som jag saknar den tjejen, jag blev så otroligt glad när hon spontanbokade en resa hit. Oj vad vi ska mysa, ska bli kul att visa henne mitt nya hemland. Puss och kärlek <3

//Good morning babes! Aah it was so nice to wake up at home, fell asleep in one second early last night and woke up at 8 this morning. Hopefully I won’t feel the jetlag, haha! I have lots of pictures left to show you from NY, so here we go. :-) We went on a boat around New York one of the days, it was so cool! We got to hear everything about the houses and buildings, eat good food and just spend a great afternoon on a boat. So cozy! It was great to have Michaela and Willow there too, miss them already. <3 Finally got to see the statue of liberty closer, feels like something you should do when you’re there. :-) Now I’m waiting for Alexandra to arrive, she’ll be here in about an hour WIHOO! I miss that girl so much, I got so happy when she booked a trip here last minute. We’re gonna have the best time, will be fun to show her around in my new home country. Kisses and love <3

19 reaktioner på “NEW YORK TOUR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.