LEO

janni-deler-leopard-bagL1040650-Redigera
janni-deler-leopard-bagL1040674-Redigera
janni-deler-leopard-bagL1040680-Redigera-Redigera copy
janni-deler-leopard-bagL1040689-Redigera
janni-deler-leopard-bagL1040672-Redigera

River Island glasses/ Missguided dress and shoes/ Leowulff bag (here!)

Minns ni hur ofta jag använde leopard för ett tag sedan? Har typ glömt bort det men när jag såg den här väskan från Leowulff så kände jag bara YES. :-) Det här är den sista väskan jag stylar för dom under vårt samarbete, men jag kommer använda den här ofta. Man kan använda den som en necessär också men jag gillar den mer som en handväska. Älskar det “håriga” materialet på den, det gör den lite mer speciell. Älskar den här klänningen också, färgen, detaljerna på axlarna och att den är så skön. :-) Hörs sen babes, PUSS <3

//Do you remember how often I used to wear leopard a while back? I almost forgot about it but then I saw this bag from Leowulff and I just felt YES. :-) This is the last bag I style for our collab, but I will use this one often. You can use it as a toiletry bag too but I like it more as a bag. Love the “hairy” material of it, it makes it more special. Love this dress too, the color, the details on the shoulders and also that it’s so comfy. :-) Talk later babes, HUGS <3

In collaboration with Leowulff.

25 reaktioner på “LEO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.