TICTAIL STORE

janni-deler-mix-nycL1070912 kopia
janni-deler-mix-nycL1070968 copy
janni-deler-mix-nycL1070938
janni-deler-mix-nycL1070971
janni-deler-mix-nycL1070976 copy
janni-deler-mix-nycL1070984
janni-deler-mix-nycL1070974

Checked out the Tictail rooftop and then the store in New York!

God morgon babes! Började dagen med en skön promenad, kom hem och väckte Alex och åt frukost framför nyhetsmorgon. Så mysigt! :-) Idag är planen att gå på stan, kolla butiker, hänga på stranden och få till ett träningspass. Skönt att vara tillbaka och det ska bli kul att kolla lite butiker. En butik vi gick till i New York var Tictail, det var så härligt där inne. Palmer, olika märken och bara en härlig stämning. Jag fick mysa med lilla Blue, hur söt hund!? Ni har nog förstått att jag vill ha en hund, men just nu reser jag lite mycket… Det får bli i framtiden! Jag var tvungen att köpa tröjan ovan, alltså hur rolig? :-) Ska lägga upp en outfit med den som jag plåtade i NY. Hörs sen, puss <3

//Good morning babes! Started the day with a nice walk, got back home and woke up Alex and had breakfast infront of the morning news. So nice! :-) Today our plan is to walk around town, check out some stores, hang out on the beach and also do a workout. Nice to be back and it will be fun to check out the stores here. We went to a store in New York, Tictail, and it was so nice in there. Palm trees, different brands and just a nice atmosphere. I got to cuddle with little Blue, how cute is this dog!? You’ve probably understood that I want a dog, but right now I travel a bit too much… Something to look forward to in the future! I had to get the sweater above, how fun is it? :-) Will post the outfit I wore it with from NY. Talk later, hugs <3

7 reaktioner på “TICTAIL STORE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.