SCARF N’ BOOTS

janni-deler-scarfL1090775-Redigera
janni-deler-scarfL1090839-Redigera
janni-deler-scarfL1090852-Redigera
janni-deler-scarfL1090783-Redigera
janni-deler-scarfL1090835-Redigera-2-Redigera

RayBan glasses/ Nelly scarf (here!)/ Bik bok top (here!)/ Levis shorts (here!)/ Céline bag/ Public desire shoes (another color here!) -adlinks

En till look från New York, wow vad jag fotade där borta haha! Älskar dom här bootsen, fick massa frågor om dom på IG när jag la upp en bild där med dom. Gillar att dom är väldigt höga, kommer passa bra ihop med en stor stickad tröja i höst när det blir lite kallare. :-) Lilla scarfen runt halsen också, har fastnat för det. Idag har vi gått en runda på stan, somnat på stranden och nu har vi kört jobbrace ett tag. Vi ska faktiskt ut på mitt “tränings-spot” för ett pass nu, ska bli sjukt skönt att svettas lite. Efter det väntar middag på Buddha bar, dröm att ha min fina Allie här. <3 PUSS!

//Another look from New York, wow I shot lots of photos there haha! Love these boots, got lots of questions about them when I posted a pic in them on IG. Like that they’re really long, will look great together with a big knitted sweater when it gets colder. :-) The little scarf around my neck as well, I’m really in to that lately. Today we’ve been walking around town, fell asleep on the beach and just did a work session deluxe for a while. We’re actually heading out to my “workout spot” for a workout now, will be nice to sweat a bit. After that we’re having dinner at Buddha Bar, dreamy to have my amazing Allie here. <3 HUGS!

23 reaktioner på “SCARF N’ BOOTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.