BROOKLYN BRIDGE

janni-deler-brooklyn-bridgeL1070493
janni-deler-brooklyn-bridgeL1070698
janni-deler-brooklyn-bridgeL1070457
janni-deler-brooklyn-bridgeL1070639

Tourists in New York – Brooklyn Bridge.

God morgon babes! Ni har ju redan sett lite bilder från Brooklyn bridge men här är några till, det är ju så vackert… Och oj vad jag saknar Jon när jag ser dom här bilderna! :-( Vi får ses om lite mer än en vecka, kämpa haha! Det var kul att turista lite, gå över bron och se solnedgången. Det var ganska mycket folk så ett tips från mig är att gå på morgonen! :-) Idag ska vi faktiskt turista lite här i Monaco, Alexandra åker hem ikväll så vi ska passa på. Vi ska ta en tidig morgonpromenad till Tête de Chien som är en utsiktsplats uppe i bergen, det tar runt 2 timmar att gå upp så vi ska köpa med lite snacks och gå dit. Kameran är självklart med! Hörs när vi är tillbaka, puss och kram <3

//Good morning babes! You’ve already seen some photos from the Brooklyn Bridge but here’s a few more, it’s just so beautiful… And wow I miss Jon when I see these pictures! :( I get to see him in a bit more than a week, keep on fighting haha! It was fun to do some tourist stuff, walk over the bridge and watch the sunset. It was pretty crowded then so my tip is to walk in the morning! :-) Today we’re actually touristing here in Monaco, Alexandra will go home tonight so we’re doing the most of her trip. We’re going for an early morning walk to Tête de Chien which is a viewpoint up on the mountain, it takes around 2 hours to walk up so we’re gonna buy some snacks and walk there. I will bring my camera! Talk to you when I’m back, kisses and hugs <3

22 reaktioner på “BROOKLYN BRIDGE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.