NYC SNAPS

janni-deler-mix-nycJ1240172
janni-deler-mix-nycL1001898
janni-deler-mix-nycL1050041
janni-deler-mix-nycL1050196
janni-deler-mix-nycL1050199
janni-deler-mix-nycL1050234
janni-deler-mix-nycL1070966
janni-deler-mix-nycJ1240170 copy
janni-deler-mix-nycL1050132-2

Mixed snaps from our NYC trip <3

Här kommer lite blandade bilder från New York, har ni börjat tröttna på bilder därifrån ännu? Haha! Sorry men jag har fotat som en galning där borta så jag har typ inte rört kameran sedan jag kom hem. Vi gjorde så mycket där borta, såg så mycket och bara hade det bra. Glad över att vara hemma iallafall! :-) Har haft underbara dagar med Alex här, vi har tagit det lugnt, tränat och ätit gott. Det tog oss 2,5 timme att gå upp för berget idag, herregud vad slut vi blev… Helt klart värt det däremot, ska visa er hur fint det var där uppe sen. :-) Vi drog och käkade lunch med Allegra, Dina och Gui (vänner härifrån) efter det och sen deckade vi på stranden. Helt slut. Haha! Nu myser vi här hemma innan Alex ska åka hem, känns supertråkigt. Puss babes <3

//Here’s some mixed pics from New York, are you getting tired of pictures from there yet? haha! Sorry but I took so many pictures over there so I almost haven’t touched my camera since I got back home. We did so many things over there, saw so much and just had a great time. Happy to be back home anyway! :-) I’ve had some great days here with Alex, we’ve been taking it easy, worked out and had great food. It took us 2,5 hours to walk up the mountain today, oh my we were dead… Totally worth it though, will show you how beautiful it was up there later. :-) We went for lunch with Allegra, Dina and Gui (friends from here) after that and then we passed out on the beach. So tired. Haha! Now we’re just chilling at home before Alex have to go to the airport, feels super sad. Hugs babes <3

21 reaktioner på “NYC SNAPS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.