VLOG FROM MONACO

Time for another vlog – from yesterday here in Monaco.

Äntligen dags för en ny vlogg! Förlåt för mitt lilla uppehåll men jag har haft alldeles för mycket att tänka på/göra under dagarna i New York och sen känns det lite “onödigt” att göra två vloggar när jag är med Jon. Hur tycker ni att vi göra när vi är tillsammans? Det är ganska svårt att göra två olika nämligen när man gör exakt samma sak. Anyway – igår gick vi som sagt upp på berget och det var en lång, svettig men underbar promenad. Efter det lunchade vi och sen blev det en powernap på stranden. Hade en riktigt härlig dag med Alex, saknar henne massor här redan. <3 Hoppas ni gillar videon babes! PUSS <3

//Finally time for a new vlog! Sorry for my short break but I’ve had way too much to think about/do during my days in New York and then it also feels a bit “unnecessary” to do two vlogs when I’m with Jon. How do you guys think we should do when we’re together? It’s pretty hard to do two vlogs when you’re doing the exact same thing. Anyway – yesterday we walked up the mountain as I mentioned and it was a long, sweaty but amazing walk. After that we had lunch and then a powernap on the beach. Had such a nice day with Alex, miss her a lot here already. <3 Hope you like the video babes! HUGS <3

29 reaktioner på “VLOG FROM MONACO”

 • Gabriela says:

  Nice trip ladies ???

 • Rebecca says:

  Så kul att se vloggar från Monaco tycker jag!
  Jag ska till Franska Rivieran i början av oktober och vi har tänkt göra en dagstripp till Monaco och jag undrar om du har tips på något ställe med god frukost/lunch? Vart åt du och Alexandra i den här vloggen tillexempel? Såg jättegott ut! :)

  • janni says:

   Kul att du gillar det! :D Frukost/lunch på antingen stranden (Miami Plage eller La Note Bleu), min favorit är Le Bouchon för frukost/lunch/middag! Kram!

 • Bella says:

  Hej Janni! Jag följer både dig och Jon och tröttnar aldrig. Jag har saknat dina vloggar och tycker absolut inte det blir “kaka på kaka” när ni filmar från samma ställe, tvärtom tycker jag det är kul att man får se det från olika perspektiv för det blir ju automatiskt mer fokus på Jon i hans videos och på dig i dina. Så fortsätt vlogga, blir alltid glad när jag ser att du lagt upp en vlogg! Kram.

 • Rebecca says:

  Tycker du kan göra egen vlogg när du inte är med Jon och när ni är tillsammans kan du ju göra lite andra typer av videor, typ haul, Q&A m.m. om du känner för det :) Som du säger så blir det ju lite svårt att göra två vloggar när ni är tillsammans. Tror många som läser här kollar på Jons kanal också :)

 • Johanna says:

  För att vara helt ärlig så följer jag inte Jon och har inget intresse av det heller, jag följer ju dig och gillar dina vlogs så jag vill ju såklart att du ska göra egna vlogs :) Men det kan ju bara du själv bestämma :) Älskar din filmer i alla fall! :)

  • janni says:

   Åh okej, då förstår jag! Jag ska försöka komma på någon bra plan. :-) Stor kram!! <3

 • T says:

  Ska jag vara helt ärlig så förstår jag inte riktigt varför så många bloggare har börjat med youtube? Och tolka mig inte fel nu, för dina vloggar är grymma Janni! Men jag har valt att följa dig och din blogg framför alla andra sociala medier. Jag följer ett fåtal youtubers som vloggar, och tyvärr känner jag att jag inte har “tid” att spendera mer tid på långa vloggar varje dag. Jag föredrar därför att läsa din blogg, men jag gillar också dina andra youtubeklipp som hauls, matvideos, q&a osv. Summan av kardemumman är nog att jag skippar dina vloggar rätt ofta (tyvärr!), speciellt när Jon också vloggar, men jag gillar verkligen dina andra videos!

  • janni says:

   Tack fina, alltid bra med feedback! :-) Jag gör det nog för att jag fått sån sjukt bra respons på det, kommer såklart se bloggen som mitt main fokus men tänker att det kan vara kul att blanda in 1-2 ggr i veckan. Då kan man bestämma om man vill titta eller bara läsa resten av bloggen. :-) Supertack för att du är ärlig! Kram!

 • Anni says:

  Äter du fisk nuförtiden? Jag trodde att du är vegetarian. Kul video i alla fall, tycker om att följa ditt och jons liv genom era vloggar :)

  • janni says:

   Jag äter fisk 2-3 ggr/veckan nu för tiden, började med det nyss. Men – det blir mest vego då jag har fått in den vanan haha! kram <3

 • Paula says:

  lovely vlog! <3 hope yuo have your energy back! :) can't wait for more! <3

  please check out my blog- it would mean so much to me! <3 xx
  https://enjoybypaula.com

 • vera says:

  can you please make a hair video of how to fix your hair slick back ? It is SO nice!

 • markus says:

  Jes 49:13
  Jublen, I himlar, och fröjda dig, du jord,
  och bristen ut i jubel, I berg;
  ty HERREN tröstar sitt folk
  och förbarmar sig över sina betryckta.

  https://www.youtube.com/watch?v=y1nefiD4S-8

 • Ines says:

  I love your vlogs Janni… you need to make more!!! I know it’s hard though. I started YouTube 5 years ago and it was so so much work while I was in school and had a full time job. I ended up deleting half my videos and now I want to go back to doing it. Xx

  http://www.inesinla.com

 • Ida says:

  Do you have a Snapchat account where we can follow you? ?

 • Hanna says:

  Tja!

  Jag tycker du verkar härlig, rolig och mysig! Älskar att titta på dina vloggar. Tänker också att en vlogg inte behöver vara vad du GÖR utan jag (och många andra bergis!) vill veta mer vad du TÄNKER, TYCKER och KÄNNER om grejer. Här kommer lite förslag på klipp som ju är asroligt när youtubers gör:

  “30 saker du inte visste om mig”
  “Jag reagerar på gamla bilder på mig”
  “3 av mina favoritoutfits och när de passar”
  “Presentation av min familj”
  “Min morgonrutin”
  “Min kvällsrutin”

  Osv.

  /Hanna

 • Fanny says:

  Du e så skön Janni! Härligt positiv, med fötterna på jorden och så har du jätte snygg stil! You go girl :)

 • Gabriela says:

  I love your vlogs Janni, you need to make more!! When you are with Jon you can make some videos about food or q&a or whatever you feel like it but do more, 2 every week will be amazing!

 • maren says:

  Snygg! Hvor er den beige t-shirten (5:00) fra? :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.