MONACO FROM ABOVE

janni-deler-monaco-tete-de-chien-viewDSC_1498
janni-deler-monaco-tete-de-chien-viewDSC_1483
janni-deler-monaco-tete-de-chien-viewDSC_1490 copy
janni-deler-monaco-tete-de-chien-viewDSC_1495
janni-deler-monaco-tete-de-chien-viewDSC_1507
janni-deler-monaco-tete-de-chien-viewDSC_1524
janni-deler-monaco-tete-de-chien-viewDSC_1517
janni-deler-monaco-tete-de-chien-viewDSC_1536
janni-deler-monaco-tete-de-chien-viewDSC_1539-Redigera

Walked to Tête de chien – a beautiful view point over Monaco! Both wearing Bring Sportswear!

Good morgon! Startade dagen med min dagliga promenad, alltså jag älskar att resa men jag älskar att ha lite rutin. Min kropp mår så himla bra av det, märker direkt skillnad på energi, hud och stressnivån. Här är lite bilder från våran härliga promenad upp för berget, är så glad att vi gjorde det. Vi gick ganska tidigt på morgonen och hela första timmen bestod av 100% trappor haha! Jobbigt men bra träning, vi hade tränat ben dagen innan dock så det var lite tungt. ;-) När vi nästan var vid toppen kom vi till ett supermysigt litet område, massa caféer, mysiga gator och fina hus i massa färger. Väl uppe på toppen var det så värt den tuffa promenaden! Jag och Alex är så bra för varandra, tränar, jobbar och skrattar massor. Min fina vän! <3 Nu ska jag jobba och senare idag ska jag möta upp Allegra och hitta på något. Hörs sen, puss!

//Good morning! Started my day with my daily walk, I love to travel but I really love to have some routines. My body feels so good when I have it, I notice it quickly when it comes to my energy, skin and stress level. Here are some snaps from our lovely walk up the mountain, I’m so glad we did it. We walked pretty early in the morning and the first hour was a 100% stairs haha! Tough but great training, we did a leg workout the day before though so it was pretty heavy. ;-) When we were almost on the top we arrived to this super cozy area, lots of cafés, cute streets and beautiful houses in different colors. When we finally reached the top it was so worth the tough walk! Alex and I are so good for each other, we work out, work and we laugh a lot. My amazing friend! <3 Time to work and later today I’m meeting up with Allegra. Talk later, hugs!

28 reaktioner på “MONACO FROM ABOVE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.