Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:55 | September 22, 2016

MONACO FROM ABOVE

janni-deler-monaco-tete-de-chien-viewDSC_1498 janni-deler-monaco-tete-de-chien-viewDSC_1483 janni-deler-monaco-tete-de-chien-viewDSC_1490 copy janni-deler-monaco-tete-de-chien-viewDSC_1495 janni-deler-monaco-tete-de-chien-viewDSC_1507 janni-deler-monaco-tete-de-chien-viewDSC_1524 janni-deler-monaco-tete-de-chien-viewDSC_1517 janni-deler-monaco-tete-de-chien-viewDSC_1536 janni-deler-monaco-tete-de-chien-viewDSC_1539-Redigera

Walked to Tête de chien – a beautiful view point over Monaco! Both wearing Bring Sportswear!

Good morgon! Startade dagen med min dagliga promenad, alltså jag älskar att resa men jag älskar att ha lite rutin. Min kropp mår så himla bra av det, märker direkt skillnad på energi, hud och stressnivån. Här är lite bilder från våran härliga promenad upp för berget, är så glad att vi gjorde det. Vi gick ganska tidigt på morgonen och hela första timmen bestod av 100% trappor haha! Jobbigt men bra träning, vi hade tränat ben dagen innan dock så det var lite tungt. ;-) När vi nästan var vid toppen kom vi till ett supermysigt litet område, massa caféer, mysiga gator och fina hus i massa färger. Väl uppe på toppen var det så värt den tuffa promenaden! Jag och Alex är så bra för varandra, tränar, jobbar och skrattar massor. Min fina vän! <3 Nu ska jag jobba och senare idag ska jag möta upp Allegra och hitta på något. Hörs sen, puss!

//Good morning! Started my day with my daily walk, I love to travel but I really love to have some routines. My body feels so good when I have it, I notice it quickly when it comes to my energy, skin and stress level. Here are some snaps from our lovely walk up the mountain, I’m so glad we did it. We walked pretty early in the morning and the first hour was a 100% stairs haha! Tough but great training, we did a leg workout the day before though so it was pretty heavy. ;-) When we were almost on the top we arrived to this super cozy area, lots of cafés, cute streets and beautiful houses in different colors. When we finally reached the top it was so worth the tough walk! Alex and I are so good for each other, we work out, work and we laugh a lot. My amazing friend! <3 Time to work and later today I’m meeting up with Allegra. Talk later, hugs!


28 kommentarer28 kommentarer om “MONACO FROM ABOVE”

  Så fina bilder!! Var själv i Monaco i helgen och älskade det! Kommer definitivt åka tillbaka snart igen!!

  Reply

  Åh vad härligt, det är ju så mysigt här! :-) Kraaam!

  Reply

  WOW great view and pictures! I think I am doing this walk the next time I am in Nice =)

  Greetings from Cologne,
  Emilie
  LA MODE ET MOI

  Reply

  You really should, it was a beautiful walk! :D Bring water though! ;-) Xx

  Reply

  Så sjukt fint! Blir bara mer och mer sugen på en resa till Monaco efter alla fina bilder du postar! Vore kul med en Monaco guide om man ska åka dit under en vecka, tips på hotell, restauranger (med bra veggie mat!) och vad man måste se när man är där! :) <3

  Reply

  Jaa du borde verkligen åka hit! :D Har gjort några guides, kan försöka leta fram! Kram <3

  Reply

  Der ser verkligen helt fantastiskt ut! Så roligt att göra den här typen av utflykter, kombinera träning med vacker natur och fina vänner! :)

  Reply

  åh fick bara impuls att säga att jag tycker så mycket om din blogg, och dina vloggar, och att det märks liksom när någon anstränger sig eller bryr sig för att göra något bra (så himla bra!)

  Reply

  Men hur gullig är du då? Gör mig SÅ glad!! <3

  Reply

  Hej,
  Fundera lite över hur du gör med dina inlägg när duger dem på både svenska och engelska. Skriver du den engelska också eller har du något form av program som översätter rakt av?
  Tips mottages tacksamt ?

  Ha en bra dag

  // FM

  Reply

  Skriver allt för hand, inget program. :-) Bra träning för engelskan, haha!

  Reply

  Skulle du inte kunna göra ett inlägg om hur du redigerar dina bilder som är tagna med nikon, gärna att du visar i typ en video eller något kanske? :) Du tar fantastiska bilder verkligen! Kram :) Hoppas du har haft en bra dag!

  Reply

  Åh det är så svårt, gör så himla olika varje gång… :-( Typ omöjligt, jag har lärt mig genom att öva öva öva och öva lite mer på olika ljus, bilder osv. Kram!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här