LACE DRESS

janni-deler-lace-dressL1090510
janni-deler-lace-dressL1090536
janni-deler-lace-dressL1090537 copy
janni-deler-lace-dressL1090546

RayBan glasses/ Cholat Paris dress (here!)/ DW watch (here!) -adlink/ Gucci bag/ Senso sneakers

Fick en hel del frågor om den här klänningen när jag hade på mig den, så här kommer lite bilder. :-) Lace – man älskar det ju! Den här är lite speciell, det är faktiskt ett par inbyggda shorts i. Grymt när det blåser, inte så grymt när man blir kissnödig haha! Saknar lilla Willow som ni ser på en av bilderna, jag vill verkligen ha en liten hund… Längtar tills jag känner mig redo att skaffa en! Hade varit nice att ha en liten vän att gå ut med varje morgon och kväll, hehe. ;-) Jag kom precis hem från en skön kvällsprommis, det var så härligt väder så jag gick ut och tänkte gå en kortis men lyssnade på massa bra musik så det blev lite mer än en timme. Så härligt nu när jag tagit ett bad, ska fixa lite te och mysa med framför en film. Hörs imorgon, puss och god natt <3

//Got a lot of questions about this dress when I wore it, so here’s some better pictures. :-) Lace – gotta love it! This one is a bit special, it actually has shorts inside them. Great when it’s windy, not so great when you need to pee haha! I miss little Willow that you can see in one of the pictures, I really want a small dog… Look forward to when I feel ready to get one! Would be so nice to have a little friend to walk with every morning and night, hehe. ;-) I just got back from a nice evening walk, the weather was so nice so I went out and planned for a short walk but I listened to so much good music so I walked a bit more than an hour. Feels so good now after a bath, will make some tea and enjoy a movie. Talk tomorrow, kisses and good night <3

18 reaktioner på “LACE DRESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.