FASHION WEEK MONTH

janni-deler-nyfw-2016DSC_1150
janni-deler-nyfw-2016DSC_1172 copy
janni-deler-nyfw-2016DSC_1183
janni-deler-nyfw-2016DSC_1168 copy
janni-deler-rebecca-minkoff-show-nyfwL1070255
janni-deler-rebecca-minkoff-show-nyfwL1070272 copy
janni-deler-rebecca-minkoff-show-nyfwL1070273
janni-deler-rebecca-minkoff-show-nyfwL1070280

Snaps from Cushnie et Ochs and Rebecca Minkoff in NYC.

God morgon babes! Den här månaden är ju all in för fashion week, jag åkte ju till New York för det och hade otroligt kul och blev väldigt inspirerad. Jag älskade Rebecca Minkoff (de sista bilderna), så fina plagg och jag tyckte det var kul att det var utomhus. Även om det var lite varmt. ;-) Idag åker jag till Milano med Allegra, en girls weekend där borta! Det är ju bara 2,5-3 timmar med bil dit så vi åker i eftermiddag och kommer tillbaka till Monaco på söndag. :-) Det är ju fashion week där nu så jag hoppas vi hinner svänga förbi någon visning, har aldrig varit där under FW så det ska bli kul. Nu ska jag packa inför helgen, köra ett träningspass och sen bär det av. Hörs sen, puss <3

//Good morning babes! This month is all about fashion week, I went to New York because of that and I had so much fun and got super inspired. I loved Rebecca Minkoff (the last pictures), beautiful pieces and I liked that it was outdoors. Even if it was pretty hot. ;-) Today I’m heading to Milan with Allegra, a girls weekend over there! It’s a 2,5-3 hour drive so we’re leaving this afternoon and we’ll be back in Monaco on sunday. :-) It’s fashion week there now so hopefully we’ll have time to swing by some shows, I’ve never been there during FW so it will be fun. Time to pack for the weekend, do a workout and then we’re off. Talk later, hugs <3

8 reaktioner på “FASHION WEEK MONTH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.