KNITS AND BOOTS

Skärmavbild 2016-09-21 kl. 21.57.37

1. here!/ 2. here!/ 3. here!/ 4. here!/ 5. here!/ 6. here!/ 7. here!/ 8. here!/ 9. here!/ 10. here!  – all from shopbop

Alltså, mina drömlooks just nu! Är sugen på stickade tröjor, boots, olika färger och såklart lite sneakers. Med leopard, haha! ;-) Satt och scrollade igenom Shopbop och valde ut mina 10 favoriter från den här månaden. Det är ju ganska varmt här i Monaco fortfarande (22-25 grader) men det blir nog lite svalare snart. Vill mysa i långa koftor, sjalar och härliga skor. Vet inte varför jag känner såhär nu, jag älskar ju sommar/vår-modet bäst men jag gissar att jag har haft det så länge nu så jag börjar bli sugen på annat. :-) Nu kör jag shorts/kjolar med boots istället, börjar lite smått iallafall. Hörs sen, PUSS <3

//Okey, my dream looks right now! I really want to wear knits, boots, different colors and of course some sneakers. With leopard, haha! ;-) Scrolled through Shopbop and picked out my 10 favorites for this month. It’s still pretty warm in Monaco (22-25 degrees celsius) but I guess it will get colder soon. Want to wear long knits, scarfs and nice shoes. Not sure why I feel this way now, I love summer/spring fashion the most but I guess I’ve had that for so long now so I’m starting to long for something else. :-) Right now I’m wearing shorts/skirts with boots instead, a slow start at least. Talk later, HUGS <3

4 reaktioner på “KNITS AND BOOTS”

  • Matilda says:

    Åhh vad fint!! Klänning nr 4 var så snygg!

  • Sofie says:

    Hej Darling! Jag har ett mega förslag till din nästa Vlogg! Va säger du om ett mat tips inte restaurang utan nått du lagar själv?… typ som smoothie videon, fast med din favorit rätt att laga… Jag har massa ideér… haha! Har precis brutit foten och är sjukskriven, så jag hänger här med dig istället för på jobbet! haha =P Puss o Kram <3

  • Measure out the granulated white sugar and dump it into the pot. Then add the lemon juice and warm water. Stir to combine them. https://tutuappx.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.