GREEN.

janni-deler-green-dressL1090607-Redigera-Redigera
janni-deler-green-dressL1090661-Redigera
janni-deler-green-dressL1090699-Redigera-Redigera
janni-deler-green-dressL1090635-Redigera
janni-deler-green-dressL1090694-Redigera
janni-deler-green-dressL1090630-Redigera
janni-deler-green-dressL1090713-Redigera

Samantha Wills earrings/ Verge girl dress (sold out) similar here!/ DW watch (here!)/ Chanel bag/ Guiseppe Zanotti shoes (in black here!)  – contains adlinks

Party-look för helgen, eller nåt. ;-) Har fått väldigt mycket frågor om den här klänningen från videon Jon gjorde när jag hade på mig den. SÅ fin och skön är den, men tyvärr verkar den vara slutsåld. Köpte den tidigare i somras… Men jag hittade en liknande, på rea dessutom! Nu har jag packat med mig lite mer partykläder, jag har levt i träningskläder och jeansshorts senaste dagarna, det blir alltid så när jag är hemma i Monaco haha! Ska bli kul att gå ut och äta gott, dricka lite vin och ha en riktigt härlig tjejhelg. Saknar min fina kille dock. <3 Hoppas ni får en fin fredag så hörs vi imorgon, puss och kärlek!

//Party look for the weekend, or something like that. ;-) I’ve gotten so many questions about this dress from a video Jon made when I wore it. SO beautiful and so comfy, but unfortunately it seems like it’s sold out. Bought it earlier this summer… But I found a similar one, on sale actually! Now I’ve packed my bags with some more party looks, I’ve been living in workout clothes and denim shorts the last few days, story of my life when I’m at home in Monaco haha! Will be fun to go out for dinners, drink some wine and just have a great girls weekend. Miss my amazing boyfriend though. <3 Hope you guys will have a great friday and I’ll talk to you tomorrow, kisses and love!

27 reaktioner på “GREEN.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.