CITY LIFE

janni-deler-mix-nycL1050261
janni-deler-mix-nycL1050277
janni-deler-mix-nycL1050335
janni-deler-mix-nycL1070979
janni-deler-mix-nycL1070912
janni-deler-mix-nycL1070144 copy
janni-deler-mix-nycL1070109
janni-deler-mix-nycL1050136-2

Mixed snaps from NYC – last ones haha!

Hej babes! Lite blandade bilder från NYC, nu börjar det ta slut på dom. :-P Vaknade upp för en timme sen här i Milano, vi hade en superhärlig kväll igår. Gick till en rooftop för en drink, åt en supergod italiensk middag och efter det mötte vi upp lite vänner på ett annat ställe för en drink. Det är så otroligt mycket folk här nu för fashion week, det är kul att se! :-) Idag ska vi på lite event och kameran är med såklart! Först ut – frukost! Vi är superhungriga… Hörs sen, puss <3

//Hey babes! Some mixed snaps from NYC, some of the last ones. :-P Woke up like an hour ago here in Milan, we had such a great night last night. Went to a rooftop for a drink, had a great italian dinner and then we met up with some friends at another place for a drink. It’s so crowded here during fashion week, it’s fun to see! :-) Today we’re going to some events and of course I have my camera with me! First up – breakfast! We’re super hungry… Talk soon, hugs <3

7 reaktioner på “CITY LIFE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.