GELATO DRESS

janni-deler-gelato-dress-milanDSC_1718
janni-deler-gelato-dress-milanDSC_1721
janni-deler-gelato-dress-milanDSC_1711 copy
janni-deler-gelato-dress-milanDSC_1705

RayBan glasses/ Love Shack Fancy dress (here!)/ Leowulff bag/ Senso shoes

När man är i Milano måste man äta gelato. Rimmade nästan, haha! ;-) Vi har haft en riktigt mysig dag, vi åkte och åt frukost, strosade runt, gick förbi Duomo och gick på museum. Efter det gick vi och åt lunch med massa tjejer och bestämde oss för att mötas upp ikväll för ett event och middag. Jag var tvungen att köpa glass på vägen hem, det är nästan för gott här… Jag är kär i den här klänningen jag hade på mig idag, längtar tills jag kan använda den med hatt och boots! Hittade märket i New York och det är mitt nya favoritmärke, jag villa ha varenda plagg från deras kollektion. Nu är vi bara hemma en snabbis för att byta om, vi ska iväg på ett event för Chiara Ferragni’s kollektion snart. Fullt upp men jag älskar det! Hörs imorgon, puss och kärlek <3

//When in Milan you have to have gelato. We’ve had such a nice day, we went and had breakfast, walked around, went by Duomo and went to a museum. After that we went for lunch with lots of girls so we decided to meet up tonight for an event and dinner. I had to buy ice cream on the way home, it’s almost too good here… I love this dress I wore today, can’t wait to wear it with boots and a hat! Found the brand in New York and it’s my new favorite brand, I want every single piece from their collection. We’re just at home for a quick change, we’re heading to an event for Chiara Ferragni’s collection soon. Busy schedule but I love it! Talk tomorrow, kisses and love <3

12 reaktioner på “GELATO DRESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.