DUOMO

janni-deler-duomoDSC_1611-Redigera
janni-deler-duomoDSC_1662
janni-deler-duomoDSC_1619-Redigera
janni-deler-duomoDSC_1614
janni-deler-duomoDSC_1625
janni-deler-duomoDSC_1631

Explored Milan yesterday – Duomo is one of my favorite cathedrals!

God morgon babes! Hur mår ni? Jag mår super, har det så härligt här. Solen skiner och det är varmt, har aldrig sett Milano så fint haha! Igår strosade vi runt som sagt, Allegra bor nära Duomo så vi gick såklart förbi där. Vi hade planerat att gå upp till toppen men eftersom det var så bra väder så hade måånga andra samma idé. Det var en galen kö så vi struntade i det och gick in på ett museum mitt emot, superfint det också. :-) Nu vaknade vi precis så vi ska byta om och åka och äta brunch. Har verkligen haft en underbar helg! Hörs sen, puss <3

//Good morning babes! How are you? I feel great, we have the best time here. The sun is shining and it’s warm, I’ve never seen Milan this nice haha! Yesterday we walked around as I said, Allegra lives close to Duomo so of course we walked by. We’d planned to walk up to the top but since it was such a nice weather a loot of other people had the same idea. The line was crazy so we didn’t do it and went to a museum close by, super nice too. :-) We just woke up so we’re getting ready for brunch. I’ve had such a nice weekend! Talk later, hugs <3

25 reaktioner på “DUOMO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.