BOATING

janni-deler-boat-komodo-islandsl1020211
janni-deler-boat-komodo-islandsl1020238-copy
janni-deler-boat-komodo-islandsl1020213

On the boat in Komodo <3 Wearing Na-Kd kimono.

God morgon babes! Hur mår ni? Jag mår super, idag är sista dagen här innan jag reser igen. Har varit skönt att vara här ett tag med en liten avstickare till Milano. Såg att gänget vi var med på båten i Indonesien var ute på den igen, fick mig att längta tillbaka… Längesedan jag kände mig så avslappnad! Förhoppningsvis kommer vi åka lite båt i Marbella nästa vecka. :-) Vet inte om jag berättat mina planer framöver men jag åker till Stockholm imorgon och till Marbella på söndag. Min fina pappa fyller år och jag längtar ihjäl mig efter alla dom och speciellt lilla tjejen (min systerdotter). Hon har börjat gå nu vilket känns helt sjukt… <3 Ser så mycket fram emot nästa vecka! Puss hjärtan, hörs sen!

//Good morning babes! How are you? I feel great, today’s my last day here before I travel again. It’s been great to be here for a while with a little getaway to Milan. Saw that the crew we were on the boat with in Indonesia was out on it again, made me long back… I haven’t felt that relaxed in so long! Hopefully we can go out with the boat in Marbella next week. :-) Not sure if I told you about my plans for the upcoming weeks but I’m heading to Stockholm tomorrow and then Marbella on sunday. My amazing dad is having his birthday and I can’t wait to see everyone, especially the little one (my niece). She started walking now which just feels crazy… <3 I look forward to next week so much! Hugs babes, talk later!

10 reaktioner på “BOATING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.