Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:51 | October 1, 2016

DETAIL RED

janni-deler-detail-redl1100534 janni-deler-detail-redl1100552 janni-deler-detail-redl1100555-copy janni-deler-detail-redl1100548 janni-deler-detail-redl1100544

LXLS jacket/ Gina Tricot top/ Sanne Alexandra pants (here!)/ Phillip Lim bag (here!)/ Senso shoes  -adlinks

Här kommer dagens look! Har haft dom här byxorna ett tag men har inte riktigt varit i sånt väder så jag har kunnat använda dom, men idag var dagen. ;-) Älskar dom, det är grymma Sannes design. Hon är så duktig! Ser ni hur mycket kortare mitt hår är förresten? Känns så fräscht nu. Sminkad är jag också, det var ett riktigt vinnande koncept att plåta på förmiddagen och ha gala på kvällen. Jag kommer inte behöva sminka mig någonting själv, haha! Vi har brunchat i typ 4 timmar och bara suttit och snackat, så härlig dag. Nu ska jag snart börja byta om och fixa mig inför kvällen, är superpeppad! Håll tummarna för mig ikväll. :-) Puss och kram <3

//Here’s today’s look! I’ve had these pants for a while but haven’t really been in that kind of weather, but today was the day. ;-) I love them, it’s Sanne’s design. She’s so good! Can you see how much shorter my hair is btw? Feels so fresh now. I have make up on as well, it was a great concept to have a photoshoot in the morning and then gala at night. I don’t have to do any make up myself, haha! We’ve been brunching for about 4 hours and we’ve just been hanging out and talked, such a nice day. Now it’s soon time for me to get changed for the night, so excited! Fingers crossed for me tonight. :-) Kisses and hugs <3


19 kommentarer20 kommentarer om “DETAIL RED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här