SO MUCH LOVE!

janni-deler-social-media-galaimg_5697-redigera-redigera
janni-deler-social-media-galaimg_5684
janni-deler-social-media-gala13
janni-deler-social-media-gala10
janni-deler-social-media-galaimg_5679
janni-deler-social-media-gala5-av-12

You guys are the best!!! <3 Pics of me and Allie from Stella Cocozza.

God morgon världens bästa ni! Igår var det ju dags för gala här i Stockholm, det var så otroligt kul att träffa alla. Fina gänget! <3 Speciellt min fina Allie som jag alltid saknar, hon är verkligen världens bästa tjej. Och NI då, världens bästa ni! Jag var ju nominerad som årets blogg och vann! Kändes helt galet och otroligt kul, wow. Det här priset vann vi allihopa, utan er hade jag aldrig bloggat. Är så glad och tacksam över att ni kikar in här varje dag och överöser mig med kärlek. Känns som jag har världens bästa kompisgäng jag snackar med varje dag, därför blir jag så glad när ni kommer fram och snackar med mig på stan. :-) TACK för att ni röstade, känns fantastiskt roligt. <3 Nu ska jag ta en dusch, mixa frukost med ett möte och sen bär det av till flygplatsen. Puss och massa massa kärlek <3

//Good morning the best readers ever! Last night it was time for the gala here in Stockholm, it was so much fun to see everyone. The best crew! <3 Especially my amazing Allie that I always miss, she’s truly the best girl ever. And YOU guys, you are the best! I was nominated as blogger of the year and won! Felt crazy and insanely fun, wow. We won this prize together, without you guys I would never have a blog. I’m so glad and thankful that you check in here every day and gives me love. Feels like I have the best friends here that I talk to every day, that’s why I get so happy when you get up to me and talk when you see me. :-) THANKS for voting, feels amazing. <3 Time for a shower, mix breakfast with a meeting and then we’re off to the airport. Kisses and lots of love <3

70 reaktioner på “SO MUCH LOVE!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.