HOTEL MORNING

janni-deler-hotel-morningl1100449-redigera
janni-deler-hotel-morningl1100470-copy
janni-deler-hotel-morningl1100458

Cozy morning at the hotel. <3 We’re staying at Miss Clara!

Good morgon! Sov som en stock och startade dagen på gymmet här på hotellet. Sprang lite intervaller och svettades, så himla skönt! Var så hungrig efteråt så vi gick och åt hotellfrukost i mängder. Kan vi snacka lite om den här frukosten… Det finns allt man vill ha och lite till, yoghurt, granola, frukt, bröd, ägg och mini kanelbullar. Måste verkligen rekommendera Miss Clara där vi bor nu, jag har bara ätit lunch här innan men nu kommer jag vilja bo här varje gång jag är i Stockholm, haha! Så otroligt fina rum, servicen är så bra den kan bli och läget kan inte bli bättre. Har gått överallt då det ligger mitt i smeten. Hett tips om ni åker till Stockholm eller vill lyxa till det om ni redan bor här. :-) Nu ska jag byta om och gå till en plåtning jag ska göra, vet inte hur mycket jag får berätta men jag återkommer när jag frågat. PUSS <3

//Good morning! Slept like a baby and started my day at the gym here at the hotel. Did some intervals and sweated like crazy, felt so good! I was super hungry afterwards so we went to the hotel breakfast to eat as much as we could. Can we talk a bit about this breakfast… There is everything you want and a bit more, yoghurt, granola, fruit, bread, eggs and mini cinnamon buns. Really want to recommend Miss Clara where we stay now, I’ve only had lunch here before but now I want to stay here every time I’m in Stockholm, haha! Beautiful rooms, the service is as good as it gets and the location can’t get better. I’ve been walking everywhere since it’s in the middle of everything. Great tip if you’re going to Stockholm or if you want to treat yourself if you already live here. :-) Time to get changed and go to a photoshoot, not sure how much I can tell you but I’ll let you know as soon as I’ve asked. HUGS <3

17 reaktioner på “HOTEL MORNING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.