BASICS

janni-deler-basicsl1100411
janni-deler-basicsl1100413
janni-deler-basicsl1100427-copy
janni-deler-basicsl1100432
janni-deler-basicsl1100415

Davida Cashmere jacket/ Bik bok top (here!) and jeans (sold out)/ Phillip Lim bag (here!)/ Senso shoes -adlinks

God morgon babes! Hur mår ni? :D Jag mår super, så skönt att starta dagen med min promenad här. Det känns underbart att vara tillbaka, jag älskar verkligen det här stället. <3 Såg att jag fick en del kommentarer om jeansen jag hade på mig i Jons senaste vlog, och det är byxorna ovan. De är från Elsas kollektion för Bik Bok men jag hittade de inte online nu, kanske är slutsålda. :-( Sjukt sköna och snygga iallafall! Här var jag precis nyklippt också, kändes ovant att ha så “kort” hår men nu känns det väldigt fräscht. Jag klipper mig ju alltid hos Antonio i Stockholm så mitt hår hade växt otroligt mycket den här sommaren och jag hade inte varit i Stockholm på länge, haha! Nu är det fräscht igen iallafall. :-) Hörs senare, PUSS <3

//Good morning babes! How are you? :D I feel great, so nice to start the day with my walk here. It feels great to be back, I truly love this place. <3 Saw that I got some comments about the jeans I wore in Jon’s last vlog, and it was these above. They’re from Elsa’s collection for Bik Bok but I couldn’t find them online, guessing they’re sold out. :-( So comfy and nice anyhow! This was just after my haircut, felt weird to have this “short” hair but now I just feel that it’s so fresh. I always do my hair at Antonio’s in Stockholm so my hair grew like crazy this summer and I hadn’t been in Stockholm in a while, haha! Now it’s finally fresh again. :-) Talk later, HUGS <3

13 reaktioner på “BASICS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.