STRAWBERRY MILKSHAKE SMOOTHIE

janni-deler-strawberry-milkshake-smoothieimg_5511
janni-deler-strawberry-milkshake-smoothieimg_5515-copy

Perfect snack – Strawberry milkshake smoothie <3

Hej hjärtan! Vi har hängt hos pappa största delen av dagen, han fyller nämligen år idag!! Inte vad som helst heller, han fyller 50 år. Världens bästa pappa, jag är så glad som har honom som min pappa. Allt han lärt mig i livet och all energi han ger mig. Ikväll blir det middag och fest för honom! :-) Jag älskar ju mellanmål (hehe), så idag blev det en smoothie. Fitnessguru har kommit med några nya smaker och den här är så galet god… Det är Strawberry Milkshake (här!) och den smakar verkligen som en milkshake. Jag mixade bara frysta hallon, en skopa proteinpulver och vatten. That’s it! Enkelt, gott och mättande. Nu ska jag börja sminka mig och göra mig redo för kvällen. Puss och kärlek <3

//Hey loves! We’ve spent most of our day at my dad’s place, it’s he’s birthday!! Not any birthday, he’s turning 50. The best dad in the world, I’m so glad he’s my dad. All the things he taught me in life and all the energy he gives me. Tonight there’s dinner and party to celebrate him! :-) I love snacks (hehe), so today I had a smoothie. Fitnessguru released some new flavors and this one is so good… It’s strawberry milkshake (here!) and it really tastes like a milkshake. I just mixed frozen raspberries, one scoop with protein powder and water. That’s it! Simple, good and keeps you full. Time to start with my make up and get ready for the night. Kisses and love <3

28 reaktioner på “STRAWBERRY MILKSHAKE SMOOTHIE”

 • Sandra says:

  Vart är det där underbara glaset ifrån??

 • Ser ju jätte gott ut!! Och sån fin sked, haha. Den var fett snygg :)

  Många kramar från Hanna <3
  http://www.hannavic.se

 • Mari says:

  Ser väldigt gott ut :)

 • This looks so good! I love the glass and the spoon!

 • Linnea says:

  Vad köpte ni till din pappa i födelsedagspresent? :)

 • maria says:

  Åh så gott det där såg ut!!

 • Isabel says:

  Hej! Vill först säga att din blogg är SÅ inspirerande och era vloggar är helt fantastiska!! ? Tänkte fråga vart din tshirt är ifrån, som du hade i Jons senaste vlogg. Den som var lång och jag tror de stod “free spirit” på. Vore evigt tacksam för svar ??

 • Inspo Inred says:

  Så gott det ser ut! Hoppas ni får en fin kväll tillsammans <3
  http://nouw.com/inspoinred

 • Robyn says:

  LOVE the cute little cup and spoon! The gold looks so awesome.

  http://www.skinnybelle.com

 • Kristina says:

  Janni, i love you so much but ur blog has been pretty boring lately:/. It is all about the same. Not many outfits neither. Happy b.day to ur dad i really like him he seems like a great guy.
  U keep saying how busy u are ( i mean u dont wotk 9 hours away from home and than come back at 18:00 and all u jave to do is cook and then wake up early and go to work again). I understand z have different kind of job amd i totally respect it. But sometimes it just feel wrong to feel how busy u r and all u did is a morning walk. I wake at 6 6 to go to the gym at 6:30 and be at work at 8.
  U keep saying u have some meetings- maybe can u tell us what are the meetings about? And how it goes? I mean if it just a bank u dont have to , but i mean work meetingss. Maybe ur plan in the future? Are u planning to own ur own company? Maybe with clothes.? Or do something like u did with nelly and design ur own clothes for them?
  U could also do a video QandA with ur family/friends. How well do they now you. U can show us what you bought lately ( clothes), show some pieces and how woud u wear it ( try it on). Sorry for such a long post, dont get me wrong i like you but it is nice to mix it up sometimes.

  • janni says:

   Hi sweetie! <3 Thanks for your comment, it's crazy but I was thinking about writing a post about it for the last couple of days. I've been super tired, felt a bit uninspired and just had too much going on in my head. When you write a blog every single day (for the last 3 years) I guess you have ups and downs, and the last 2 weeks I've had a hard time coming up with things to write. But I'm sure it will come back soon! It is a lot of work behind a blog, when I was in Sthlm I had meetings every single hour so that made me even more stressed. It's about upcoming collaborations, new ways to work and all kind of stuff I can't really tell you guys yet. Nothing secret but collabs that we're planning! Hoping for my inspiration to come back soon, and I will try my best to post inspiring stuff! All the best, Xx

 • Ines says:

  Happy birthday to your dad Janni! I’ve seen him in a few vlogs and he seriously seems so so cool. He reminds me of my dad! Such a young hip soul and that’s why we’re so cool ;) Xx

  http://www.inesinla.com

 • J says:

  Jag måste bara fråga, eftersom du har så oerhört härliga bilder hela tiden, har du en fotograf som följer med dig hela tiden, olika vänner som hjälper till eller vem tar alla fina foton? Tar du mkt själv och tar hjälp av redigering för att höja kvalitén eller hur gör du? Har du gått kurser? Tycker att fotona är riktigt talangfullt komponerade så det hade varit kul att höra mer om det. Kanske t om i ett separat inlägg? Ha det gott! /J

  • janni says:

   Tack fina <3 Jag fotar själv eller ber en vän/pojkvän. ;-) Redigerar alltid själv då jag älskar det! Har gjort det varje dag i 3 års tid så jag har lärt mig. Stor kram! <3

 • Jennifer says:

  Vart har du köpt glaset?! Helt kär…

 • Elmira says:

  I samarbete med Fitnesguru?!

 • Evelina says:

  Du är grym Janni! Har följt dig sedan dag 1, verkligen så kul att se hur det går framåt och att få följa er dagligen via Jons kanal också. Jag vet att du älskar smoothies, acaibowls, och inspireras av nya recept. Jag utbildar mig nu inom Nutrition, och kör stenhårt på den linjen. Tror också starkt på det. Kul att du som kan påverka människor också gör på det. Fler behövs inspireras till att må bättre. Jag och min syster driver “foodgeekzsisters” på Instagram. Hade varit kul om du velat kika in! Daglig inpsiration, uppdatering för en mer hälsosammare livstil. Inga dieter, krav eller måsten. Utan bara för att få ut enkelheten till att faktiskt må lite bättre varje dag. Vi har även en hemsida http://www.fooodgeekz.se

  Hade verkligen varit en dröm om du velat kolla in det! Ha en fantastisk resa till Maldiverna, ska själv till Portugal snart och surfa och yoga. Massa kramar!

  • janni says:

   Men tack söta, vad kul att höra!! :-) Åh spännande, ska spana in direkt! Stor kram!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.