BTS PHOTOSHOOT

janni-deler-bts-photoshootl1100477
janni-deler-bts-photoshootimg_5632-2-copy
janni-deler-bts-photoshootl1100481
janni-deler-bts-photoshootimg_5644-copy
janni-deler-bts-photoshootl1100479

Photoshoot in Stockholm for Solo <3

Jag var ju i Stockholm för att göra en plåtning, jag plåtade för tidningen Solo. Jag har aldrig gjort något med dom innan så det var superkul! :-) Vi var ett riktigt härligt gäng, skrattade massor, körde en intervju och hade det kul. Älskar såna plåtningar! Tror numret kommer ut i december, men jag säger till. :-) Idag har jag fått hänga med familjen, vi åkte ner till stranden och åt lunch och bara hängde. Efter lunch fick jag världens energi-dipp och har varit sovande efter det typ, blir alltid så när jag kommer till Marbella haha! Jag tror det här är stället där jag slappnar av allra mest, så det blir som om hela kroppen bara vill vila. Skönt men inte kul när man vill ha energi. Förhoppningsvis kommer den tillbaka imorgon. Puss hjärtan <3

//I was in Stockholm to do a photoshoot, I did it for the magazine Solo. I’ve never done anything with them before so it was super fun! :-) We were a great group doing the shoot, laughed a lot, did an interview and just had a great time. Love those kind of shoots! I think the magazine will be out in december, but I’ll let you know. :-) Today I finally got to spend time with my family, we went to the beach for lunch and just hung out. After lunch I got a crazy loss of energy and I’ve been half asleep since then, always the same when I get to Marbella haha! I think this is the place where I relax the most, it’s like my entire body just want to rest. Nice but not great when you want energy. Hopefully it will be back tomorrow. Kisses and love <3

20 reaktioner på “BTS PHOTOSHOOT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.