LOVESHACKFANCY

janni-deler-love-shack-fancy-dressl1100581
janni-deler-love-shack-fancy-dressl1100593
janni-deler-love-shack-fancy-dressl1100616
janni-deler-love-shack-fancy-dressl1100588-copy
janni-deler-love-shack-fancy-dressl1100612
janni-deler-love-shack-fancy-dressl1100602

RayBan glasses/ Loveshackfancy dress (here!)/ Phillip Lim bag (here!)/ Nelly shoes (here!)  -adlinks

Hej babes! Sov som en stock imorse och hörde inte ens klockan, fattar inte vad som händer när jag kommer till Spanien haha! Jag brukar vara morgonpigg deluxe, men tydligen inte här. Skönt att sova ut iallafall, hade en superhärlig kväll igår när vi firade pappa. :-) Såhär såg jag ut igår när vi åt lunch, älskar den här klänningen… Tycker det är så fint med såna klänningar och boots, känns lite LA. ;-) Som ni kanske ser är jag väldigt glad över att vara här, fanns typ inte en bild när jag inte log stort. Hörs lite senare, puss <3

//Hey babes! Slept like a baby this morning and I didn’t even hear my alarm, don’t understand what’s happening when I get to Spain haha! I’m usually a morning person deluxe, but apparently not here. Nice to sleep in a bit at least, had such a great night last night when we celebrated my dad. :-) This was my look when we had lunch, love this dress… I really like these kind of dresses with boots, feels a bit like LA. ;-) As you probably see I’m really glad to be back here, couldn’t find one picture where I didn’t smile like crazy. Talk later, hugs <3

10 reaktioner på “LOVESHACKFANCY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.