HANDMADE IN BALI

janni-deler-babylovel1110098
janni-deler-babylovel1110110-copy
Cutest baby bikini from Bali <3

Alltså nu vet jag inte om ni gillar bilder på andras barn men jag kunde inte hålla mig från att posta dessa, haha! Jag köpte den här bikinin till lillan på Bali, köpte en liknande till mig själv så vi kan matcha. ;-) Hon växer ju så sjukt snabbt bara så hon hinner väl växa ur den om en månad typ. Nu knatar hon runt och springer iväg, man får vara på sin vakt hela tiden men det är underbart att se hur snabbt hon blir stor. Det får inte gå för snabbt dock, jag vill se hela processen. :-) Hon gillade inte kameran så mycket men tillslut fick jag till några bilder, tänkte lära henne när hon blir äldre haha! Jag har precis kört ett träningspass på taket i mörkret – så sjukt skönt! Det är fortfarande för varmt här på dagarna för att träna där uppe så kvällarna är perfekt. Nu blir det film sen sömn, hörs imorgon. Puss och god natt <3

//Well, I’m not sure if you like to see pictures of other peoples babies but I couldn’t keep myself from posting these, haha! I bought this bikini to the little one in Bali, bought a similar one for myself so we can match. ;-) She’s growing so quickly though so I guess she’ll outgrow this in like a month. Now she’s walking around and always runs away, so you have to watch her all the time but it’s amazing to see how quickly she grows up. Can’t go too fast though, I want to see all her steps. :-) She didn’t really like the camera that much but in the end I got some snaps, I’m planning to teach her when she gets older haha! I just did a workout on the rooftop in the dark – best thing ever! It’s still too warm to do workouts up there during the day so the nights are perfect. Now it’s time for a movie and then sleep, talk tomorrow. Kisses and good night <3

16 reaktioner på “HANDMADE IN BALI”

Leave a Reply

Your email address will not be published.