PJ’S

janni-deler-pjsl1110113-redigera
janni-deler-pjsl1110170-redigera
janni-deler-pjsl1110135-redigera
janni-deler-pjsl1110187-redigera-redigera
janni-deler-pjsl1110165-redigera
janni-deler-pjsl1110142-redigera

RayBan glasses/ Na-Kd jacket (here!) and pants (here!)/ Leowulff bag/ Senso shoes  -adlinks

Hej babes! Hur mår ni? :-) Jag mår super, fick glida runt i pyjamas igår… Haha! Har sett det på folk senaste tiden, under fashion week, på Instagram och lite överallt. Hade inte riktigt bestämt mig för vad jag tyckte om det men var ju tvungen att prova – och jag älskar det. ;-) Speciellt i den här rosa färgen! Idag står häng med familjen högt upp på listan och även att filma för en rolig sak som kommer upp om ett tag. Jag åker faktiskt iväg imorgon igen, bokade en sista minuten typ. Hade nog tänkt att jag skulle vara här ett tag men mitt schema ändras ju alltid i sista sekund, så allt är som vanligt med andra ord haha! Hörs senare, PUSS <3

//Hey babes! How are you? :-) I feel great, got to walk around in my pyjamas yesterday… Haha! I’ve seen people wearing it a lot lately, during fashion week, on Instagram and everywhere. Hadn’t really decided what I thought about it but I had to try – and I love it. ;-) Especially in this pink color! Today I have family time high up on my to do list and also to film for a fun thing that I can show you guys soon. I’m actually leaving again tomorrow, booked a last minute trip kinda. Was planning to be here for a while but my schedule always changes last minute, so everything is as normal haha! Talk later, HUGS <3 

15 reaktioner på “PJ’S”

 • Frida says:

  Så snyggt!!

 • Marianne says:

  Åh vad jag älskar pyjamastrenden! Så snyggt Janni! :)
  xx
  http://mariannelle.com/

 • CAMILLAESI says:

  fan vad bekvämt det måste vara :D

  Kram<3
  http://camillaesi.se

 • eli says:

  Janni you are so cute. Love ur English. Hugs from Albania, Europe.

 • Erica says:

  Supersnyggt! :D Måste vara otroligt bekvämt.

 • Erika says:

  Hej Janni!
  Hur tänker du med hållbarhet, dvs. miljö och social hållbarhet? Du köper ju väldigt mycket kläder och reser också extremt mycket. Tänker du någonsin på hur ditt resande och konsumerande påverkar miljön? och brukar du reflektera över om de kläder du köper är socialt hållbart producerade?
  Jag uppskattar din blogg och läser den regelbundet men med tanke på den värld vi lever i och vart den är på väg så borde vi alla ställa oss själva frågor som dessa!

  • janni says:

   Hej söta! Jag försöker göra mitt bästa, miljön är anledningen till att jag blev vegetarian då jag såg hur mycket den industrin påverkar miljön. Jag sorterat alltid skräp och försöker vara smart i mina val. Jag älskar att resa och köpa nya kläder vilket jag ibland får dåligt samvete över, men exakt dina frågor är något jag försöker hitta en lösning på! Stor kram <3

 • Har precis hittat era kanaler på YouTube och är HELT FAST! =) Vilka fantastiska liv ni lever! Och vad lika Jon och din pappa är! =)

 • Ellen says:

  Herregud så fin du är!

 • Jenaly says:

  I also need to get myself a pj set!!

  http://www.inmydreams.ca/

 • Megan says:

  I love how effortless and chic this look is! Huge fan of the silk pajama trend :)

 • Marta Sierra says:

  Absolutely adore this look!! So fabulous and effortless

  Marta
  http://www.martamademoiselle.com

 • Jajja says:

  Hej Janni,
  Jag har aldrig kommenterat på någon annan “bloggares” blogg/sociala medier tidigare. Men kände att jag måste dela med mig av ett minne. Jag gick i samma gymnasieskola som du och jag minns så starkt en händelse fortfarande som du var med i, (vet ej varför men den sitter av någon anledning fast i mitt minne) en person vid Nanna (behöver ej nämna något efternamn för du vet med största sannolikhet vem jag menar) satte upp sina ben framför mig precis när jag skulle passera henne och dig så att jag inte kom förbi. Jag bad Nanna snällt att ta ned sina ben så att jag skulle kunna komma förbi men hon vägrade. Hela situationen kändes alltmer olustig och märklig. Jag kände mig illa till mods och fick på ett sätt känna på hur det känns att bli nedtryckt av en annan människa. Tills du ifrågasatte Nanna och sa till henne på skarpen att ta ned sina ben och låta mig passera varefter hon suckade och tog ned sina ben. När jag läser igenom det jag nu skrivit förstår jag om folk tycker att det låter fjuttigt och fånigt men det här är ändå något jag burit med mig. Jag tycker att det är så starkt att en person står upp för en annan, i det här fallet för en person du inte ens känner, tack vare denna händelse har jag lärt mig att stå upp för mig själv. Att säga ifrån om jag tycker något känns fel. Förstår om det låter fånigt för många men jag kände mig verkligen dum och ensam den dagen och du vågade säga ifrån. Du är en inspiration för många. Jag önskar att jag vore mer som dig! Tack för att du är en sån genuint fin människa som inger hopp!

  • janni says:

   Hej fina du! <3 Vad härligt att läsa, för mig är det en självklarhet så det är faktiskt inget jag minns... Så glad att du kände så då, då har jag gjort något rätt! :-) Största kramen till dig söta! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.