BRIGHT ORANGE

janni-deler-bright-orangej1280386
janni-deler-bright-orangej1280502
janni-deler-bright-orangej1280380-copy
janni-deler-bright-orangej1280374
janni-deler-bright-orangej1280404

Tranloev choker (here!)/ Teotoki playsuit (here!)/ Guiseppe Zanotti heels (another color here!) – contains adlinks

God morgon! Här är det fullt ös med att packa väskor, svara på mail och fixa det sista inför resan. Vi ska till MALDIVERNA idag, aaah!!! Har alltid velat åka dit så jag är superpeppad! Varför jag tvekade på att följa med först är för att det är en surfresa så vi kommer bo på en båt, jag är ju inget proffs så får se hur mycket jag kan surfa… ;-) Vi kommer ju åka in till några öar, snorkla och se mycket under resan också. Jag hoppas ni är peppade på lite paradis-bilder igen! Här är en look jag hade för några dagar sedan, jag har insett att jag älskar färgen orange. Kanske lite somrig men färg piggar alltid upp humöret, spelar ingen roll vilket väder det är. Nu måste jag packa, hörs snart. Puss <3

//Good morning! We’re busy here with packing our bags, answer emails and organize the last things before our trip. We’re heading to the MALDIVES today, aaah!!! I’ve always wanted to go there so I’m super excited! Why I was thinking about not going in the first place was because it’s a surf trip and we’re gonna live on a boat, I’m not a surf pro so we’ll see how much I can surf… ;-) We’re gonna go to different islands, snorkel and see a lot during our trip too. Hope you guys are excited to see some paradise pictures again! Here’s a look I wore a few days ago, I realized I love the color orange. Maybe a bit too summery but colors always makes you happy, doesn’t matter what kind of weather it is. Now I have to pack, talk soon. Hugs <3 

21 reaktioner på “BRIGHT ORANGE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.