STHLM SNAPS

janni-deler-sthlm-snapsl1100400
janni-deler-sthlm-snapsl1100389-copy
janni-deler-sthlm-snapsl1100388
janni-deler-sthlm-snapsl1100385
janni-deler-sthlm-snapsl1100381-copy
janni-deler-sthlm-snapsl1100378

Snaps from my days in Sthlm!

Hade lite bilder från mina dagar i Stockholm, även om jag knappt tog upp kameran där. Jag hann iallafall klippa mig (yes!), hänga med min fina Mira och spana in lite nyheter och trender hos Gina Tricot under en lunch. Hade några riktigt härliga dagar faktiskt! Nästa gång jag åker till Stockholm ska jag planera in lite fler dagar, blev så himla stressigt med alla jag ville träffa, möten osv. Skönt att komma till Spanien och landa lite, både Jon och jag sa direkt att det känns så skönt att vara här. Man blir så avslappnad och bara mår bra! Ikväll blir det middag med pappa och kidsen, vi åker ju imorgon så vill träffas lite innan det. :-) Hoppas ni får en fin fredag, puss och kärlek <3

//Had some pictures from my days in Stockholm, even though I barely used my camera there. I had time to get a haircut (yes!), hung out with my babe Mira and checked out some news and trends at Gina Tricot during a lunch. Had some great days there actually! Next time I’m going to Stockholm I’ll book some more days, got so stressful with people I wanted to see, meetings etc. Nice to come to Spain and land a little, both Jon and I said straight away that it feels so good to be here. You get so relaxed and just feel good! Tonight we have dinner planned with my dad and the kids, we’re leaving tomorrow so we want to see them a bit before that. :-) Hope you guys have a great friday, kisses and love <3

26 reaktioner på “STHLM SNAPS”

 • Anna lyhs says:

  Haha! Jag trodde du vatit på baren “Snaps”!

 • Matilda says:

  Såå fina bilder! Åhh låter mysigt med middag med familjen, hoppas du får en bra kväll! <3

 • Elsa Winge says:

  ÅH vad jag saknar Stockholm nu när jag såg de här bilderna. Skulle vara härligt att åka dit snabbt och njuta av lite höstkänsla!

 • Martina Scuderi says:

  Hey Janni, I have been LOVING your blog lately. Been checking up everyday! I just saw the daily vlog on Jon’s channel and I was wondering what the app that you used with your friends was called. It looked super fun and would definitely motivate me to stay active :)

  Keep up your a,gazing work on the blog :)
  Martina xx

 • Ella says:

  Hej Janni! Jag kollar på Jons vloggar varje dag och jag älskar dem! (Och din blogg såklart:)❤️ Jag undrar om ni pratar svenska med varandra eller engelska, alltså då ni inte vloggar. Marcus kommer väll från Norge så pratar ni alla svenska och norska? Ni är så himla fina tillsammans, så jävla snygga båda två!!!!? Puss Puss

 • Beautiful photos, so bright and colorful, love it <3

  http://marketafrank.com

 • Jajja says:

  Hej Janni,
  Jag har aldrig kommenterat på någon annan “bloggares” blogg/sociala medier tidigare. Men kände att jag måste dela med mig av ett minne. Jag gick i samma gymnasieskola som du och jag minns så starkt en händelse fortfarande som du var med i, (vet ej varför men den sitter av någon anledning fast i mitt minne) en person vid Nanna (behöver ej nämna något efternamn för du vet med största sannolikhet vem jag menar) satte upp sina ben framför mig precis när jag skulle passera henne och dig så att jag inte kom förbi. Jag bad Nanna snällt att ta ned sina ben så att jag skulle kunna komma förbi men hon vägrade. Hela situationen kändes alltmer olustig och märklig. Jag kände mig illa till mods och fick på ett sätt känna på hur det känns att bli nedtryckt av en annan människa. Tills du ifrågasatte Nanna och sa till henne på skarpen att ta ned sina ben och låta mig passera varefter hon suckade och tog ned sina ben. När jag läser igenom det jag nu skrivit förstår jag om folk tycker att det låter fjuttigt och fånigt men det här är ändå något jag burit med mig. Jag tycker att det är så starkt att en person står upp för en annan, i det här fallet för en person du inte ens känner, tack vare denna händelse har jag lärt mig att stå upp för mig själv. Att säga ifrån om jag tycker något känns fel. Förstår om det låter fånigt för många men jag kände mig verkligen dum och ensam den dagen och du vågade säga ifrån. Du är en inspiration för många. Jag önskar att jag vore mer som dig! Tack för att du är en sån genuint fin människa som inger hopp!

 • Sam says:

  Hey Janni,
  your hair always looks amazing. Would you mind telling me what you ask for when you get it dyed?
  I love your blog and check it daily. Keep up the good work!
  Xxx

  • Viktorija says:

   Yeah, I was wondering the same thing! Jannis hair is gorgeous, and recently I’ve been looking for inspiration to do my hair. This looks Perfect! So, Janni, could you explain a bit how/what color they dye Your hair?

   • janni says:

    Thanks babe <3 Hmm, not sure to be honest. He does magic to my hair and that's why I always go to him, he decides for me what to do since I always get super happy with the result! :-) Xx

  • janni says:

   I just tell him to do whatever he wants, haha! :-) Xx

 • Robyn says:

  Such cute photos! Love your blog babe <3

  http://www.skinnybelle.com/

 • Katry says:

  Hi! I love your blog so much and you’re incredible! I am estonian and some time ago I started my own blog. Do you have any suggestions how to start writing blog posts in english?
  Take care!

  https://katryslife.blogspot.com

 • Anna says:

  Hej janni, ja undrar varifrån din vita sport top är ifrån som du hade i jon’s senaste vlogg? :)

 • Frida says:

  Så fina bilder!

 • Emelie says:

  Vart är din vita kappa ifrån ser jätte fin ut!

 • Stephanie says:

  Hej Janni :) Får man fråga varför ni inte bor i Marbella på ‘heltid’ när ni trivs så bra där, och har en liten lägenhet i Monaco istället? :)

  • janni says:

   Marbella är mer som ett semesterställe för mig, så just nu trivs jag bäst med att bo i Monaco. Nära till allt, litet och bara härligt! :D Kram!

 • Maria says:

  Hej! En fråga om halsbandet: vart är det ifrån och om det är Jane Koenig, vilken längd är det? Kram

 • Johanna says:

  Hej Janni,

  Tycker alltid att du är så fin i håret – färg och frisyr!!! Jag letar inspiration till mitt hår då jag snart ska till frissan, och skulle gärna vilja ha liknande färg/färger som du har. Slingar du ditt hår i någon särskild färg?

  tack på förhand och för en fin inspirationskälla!

  • janni says:

   Tack fina <3 Jag vet inte vilken färg han använder, men han brukar mixa olika! :-) Kram!

 • Julia says:

  Hey! I wondered if you could give me/us some Stockholm hotspots? I’m going in 2 weeks and I’m SO excited!

 • Josie says:

  Hi Janni!
  Do you know when the Blue/White/Black Fur Jacket will be available in the Gina Tricot Online Shop?

Leave a Reply

Your email address will not be published.