SEASHELL BEACH

janni-deler-sea-shell-beachl1030130-redigera
janni-deler-sea-shell-beachl1020850
janni-deler-sea-shell-beachl1030115
janni-deler-sea-shell-beachl1030338-copy
janni-deler-sea-shell-beachl1030195
janni-deler-sea-shell-beachl1030200

Seashell beach in Indonesia! I’m wearing a Reina Olga swimsuit.

Touchdown Istanbul! Vi flög från Spanien i eftermiddags och har en fyra timmars mellanlandning här i Istanbul innan vi flyger mot Maldiverna. Vi flyger över natten vilket är superskönt, kommer sova som en stock. :-) Längtar tills vi är framme – vita stränder, turkost vatten och bara härlig beachmiljö. Bilderna är från Indonesien, en av de små öarna vi stannade vid… Tror inte jag visat dessa bilder på bloggen? Har för mig att jag bara lagt upp några på Instagram. Så magiskt ställe iallafall, stora snäckor på hela ön och bara kritvit strand. Finns inget som gör mig så lugn i kroppen! Nu ska vi njuta av loungen, äta lite mer mat och snacks innan flyget. När man flyger långt känns det som man bara äter och äter haha! Puss hjärtan <3

//Touchdown Istanbul! We flew from Spain this afternoon and have a four hour layover here in Instanbul before we continue to the Maldives. We’re flying during the night which is great, will sleep like a baby. :-) Can’t wait for us to arrive – white beaches, turqouise water and just a nice beachy invironment. The pics above are from Indonesia, one of the small islands we stopped at… Don’t think I’ve showed these on the blog? I posted some on Instagram at least. Such a magical place, big seashells all over the island and just all white sand. There’s nothing that makes me as calm! Time to enjoy the lounge, eat some more food and snacks before our flight. When you fly long it feels like all you do is eat and eat haha! Hugs loves <3

12 reaktioner på “SEASHELL BEACH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.