PINK WALLS & PALMTREES

janni-deler-pink-walls-maldivesl1120276
janni-deler-pink-walls-maldivesl1120297-copy
janni-deler-pink-walls-maldivesl1120299
janni-deler-pink-walls-maldivesl1120292

RayBan glasses/ Na-Kd dress (here!) – adlink

Dagens look – mot en rosa vägg med palmer i bakgrunden. Jag är i himlen, haha! Vi åkte in till en liten ö och hängde på stranden, gick runt i “stan” som var en butik. ;-) Den var stängd när vi kom dit men helt plötsligt kom en dam och öppnade, verkligen island-life. Det är så otroligt vackert här, vart man än kollar! När vi åkte hemåt till båten igen kom det typ 100 delfiner som simmade längs båten, trodde nästan att det var på låtsas. Killarna åkte ut för kvällssurf och efter det åt vi middag. Det blir kolsvart här vid 19 på kvällen vilket betyder att man går och lägger sig väldigt tidigt, skönt att komma upp tidigt så mig gör det inget. :-) Hoppas ni mår super, puss och kärlek <3

//Today’s look – against a pink wall with palm trees in the background. I’m in heaven, haha! We went to a small island today and hung out on the beach, walked around “town” which was one store. ;-) It was closed when we got there but all of a sudden an old lady came up and opened it, true island life. It’s so incredibly beautiful here, wherever you look! When we went back out to the boat there was around 100 dolphins swimming next to the boat, I almost didn’t think it was for real. The guys went out for a night surf and after that we had dinner. It gets pitch black here around 7 pm which means you go to bed early, nice to get up early though so for me it’s perfect. :-) Hope you guys feel great, kisses and love <3

7 reaktioner på “PINK WALLS & PALMTREES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.