ALL BLUE

janni-deler-all-bluel1110840
janni-deler-all-bluel1110832
janni-deler-all-bluel1110861-copy
janni-deler-all-bluel1110871
janni-deler-all-bluel1110917

Our home for the week! I’m wearing Nividas glasses, Suubo swimsuit and Nelly dress.

God morgon babes! Här startade dagen tidigt, vi vaknade innan klockan 6 och drog ut och surfade när solen hade gått upp. Jag lekte runt på min boogieboard och hade kul, haha! Vilken träning det är då… Helt slut efteråt. Vi åt frukost när vi kom tillbaka och sen somnade jag i skuggan uppe på båten, det är min favoritplats här. Vi bor ju på en båt de här dagarna och är 15 pers som är här, superhärliga människor. Älskar att träffa/lära känna nya människor och jag är helt säker på att vi kommer ha några magiska dagar här. :-) Nu har vi precis åkt till ett nytt ställe så jag ska ta mig ut och se vart vi hamnat. Hörs sen, puss <3

//Good morning babes! We started our day early, we woke up before 6 AM and went out to surf when the sun was up. I played around with my boogie board and had fun, haha! It’s a great workout… Completely dead afterwards. We had breakfast when we came back and then I fell asleep in the shade on top of the boat, it’s my favorite spot here. We live on a boat these days and we’re 15 people in total, super nice people. Love the meet/get to know new people and I’m sure we’ll have some amazing days here. :-) We just arrived to a new place so I will get out and see where we ended up. Talk later, hugs <3

17 reaktioner på “ALL BLUE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.