PARADISE ISLAND

janni-deler-paradise-islandl1110944
janni-deler-paradise-islandl1110963
janni-deler-paradise-islandj1290638
janni-deler-paradise-islandl1110954-copy
janni-deler-paradise-islandl1120047
janni-deler-paradise-islandj1290758

Thulusdhoo island – such a beauty!

God morgon babes! Här var vi igår… Den lilla ön vi ligger vid med båten! Ser ni palmen som hänger ut över vattnet, alltså drömmen. Har sett så många bilder på liknande palmer så när vi hittade den här blev jag överlycklig, haha! Kan inte förstå att jag blir så glad av en palm, måste skaffa mig den lilla palm-tatureringen jag pratat om så länge. ;-) Idag har vi hängt på båten och killarna har surfat, det är galna vågor idag så jag vågar mig inte ut. Vi ska åka in till en annan ö snart som ser helt otrolig ut, det är en privat ö men man kan betala typ 50 kronor så får man komma dit. Spännande! Hörs snart, PUSS <3

//Good morning babes! This is the island we went to yesterday… The little island we’re having the boat next to! Can you see the palm tree hanging over the water, oh it’s the dream. I’ve seen so many pictures with similar palm trees so when we found this I got so happy, haha! Can’t believe how I can get so happy for a tree, need to get that palm tree tattoo I’ve been talking about for so long. ;-) Today we’ve just been hanging out on the boat and the guys went surfing, the waves are crazy today so I’m not going out. We’re heading to another island soon and it looks insane, it’s a private island but you can pay 5USD and then you can go. Exciting! Talk soon, HUGS <3

32 reaktioner på “PARADISE ISLAND”

Leave a Reply

Your email address will not be published.