CLASSIC BLACK

janni-deler-l1110491
janni-deler-dw-blackl1110367
janni-deler-dw-classic-blackl1110458
janni-deler-dw-blackl1110394
janni-deler-dw-blackl1110485

Na-Kd top (here!)/ Nelly jeans and boots (here!)/ Chanel bag/ Daniel Wellington watch (here!) -adlinks

Hej babes! Här kommer en helsvart look, ganska ovanligt för att vara jag men jag gillar det mer och mer. :-) Jag gör ett samarbete med Daniel Wellington en tid framöver (som jag berättade om tidigare), och nu har de släppt en ny klocka! Den är helt svart och jag valde guldiga detaljer, så den passar till allt. Vi spelade in en liten video där ni kan se hur jag stylade klockan och lite behind the scenes till de här bilderna (se nedan!), hoppas ni gillar den! :-) Jag tycker klockan ger en så fin detalj till båda looksen! Ni får 15% rabatt på Daniel Wellington med koden “JANNI”, det gäller fram till den 31a oktober och ger fri frakt world wide. Ni kommer till hemsidan HÄR! Happy shopping babes, puss <3

//Hey babes! Here’s an all black look, pretty rare for me but I like it more and more. :-) I’m doing a collaboration with Daniel Wellington right now (that I told you guys about before), and now they’ve just released a new watch! It’s all black and I chose golden details, so it works with everything. We did a short video where you can see how I style the watch and some behind the scenes to these photos (watch it below!), hope you like it! :-) I think the watch gives such a nice detail to both of the looks! You’ll get a 15% discount at Daniel Wellington with the code “JANNI”, it’s valid until the 31st of October and will give you free shipping world wide. You’ll get to the website HERE! Happy shopping babes, hugs <3

In collaboration with Daniel Wellington.

29 reaktioner på “CLASSIC BLACK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.