PARADISE ISLAND

janni-deler-palm-tree-island-maldivesl1130344-redigera
janni-deler-palm-tree-island-maldivesl1130133-redigera
janni-deler-palm-tree-island-maldivesl1130365-redigera-2
janni-deler-palm-tree-island-maldivesl1130352-redigera-2

With my love on Paradise Island! <3 I’m wearing Tranloev necklace (here!) Na-Kd bikini top (here!) and Chiquelle bottom. -adlinks

God morgon babes! Äntligen lite bilder med min älskling, det är ju oftast han som fotar så vi får sällan bilder på oss ihop. Kul att ha! :-) Vi åkte till Paradise Island igår, det var storm på riktigt så jag var livrädd under båtresan över dit haha! Det gick bra iallafall och vi kom fram till en superfin ö som heter Paradise Island. Jag har varit dålig på att säga namnen på öarna vi varit på men det är helt ärligt för att jag vet inte vad dom heter. ;-) Ska försöka mitt bästa att fråga och skriva ner nu. Det var palmer, kritvit sand, turkost vatten och en stormig himmel. Ibland kan jag tycka att det är vackert när det är storm, blir väldigt tropiskt. :-) Nu – vila efter en 2,5 timmes morgonsurf. Herregud vad trött man blir! PUSS <3

//Good morning babes! Finally some pictures with my love, he’s usually the one taking photos so we don’t have a lot of pictures together. Fun to have! :-) We went to Paradise Island yesterday, it was a real storm so I was so scared during our boat ride over there haha! It went well at least and we arrived to this beautiful island called Paradise Island. I’ve been bad at telling you guys the names of the islands we’ve been to but to be honest we don’t know the names of them. ;-) Will try my best to ask and write it down. There were palm trees, super white sand, turquoise water and a stormy sky. Sometimes I think it’s so beautiful when there’s a storm, feels very tropical. :-) Now – rest after a 2,5 hour morning surf. Oh my it makes you tired! HUGS <3

18 reaktioner på “PARADISE ISLAND”

Leave a Reply

Your email address will not be published.