Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:05 | October 14, 2016

PARADISE ISLAND

janni-deler-palm-tree-island-maldivesl1130344-redigera janni-deler-palm-tree-island-maldivesl1130133-redigera janni-deler-palm-tree-island-maldivesl1130365-redigera-2 janni-deler-palm-tree-island-maldivesl1130352-redigera-2

With my love on Paradise Island! <3 I’m wearing Tranloev necklace (here!) Na-Kd bikini top (here!) and Chiquelle bottom. -adlinks

God morgon babes! Äntligen lite bilder med min älskling, det är ju oftast han som fotar så vi får sällan bilder på oss ihop. Kul att ha! :-) Vi åkte till Paradise Island igår, det var storm på riktigt så jag var livrädd under båtresan över dit haha! Det gick bra iallafall och vi kom fram till en superfin ö som heter Paradise Island. Jag har varit dålig på att säga namnen på öarna vi varit på men det är helt ärligt för att jag vet inte vad dom heter. ;-) Ska försöka mitt bästa att fråga och skriva ner nu. Det var palmer, kritvit sand, turkost vatten och en stormig himmel. Ibland kan jag tycka att det är vackert när det är storm, blir väldigt tropiskt. :-) Nu – vila efter en 2,5 timmes morgonsurf. Herregud vad trött man blir! PUSS <3

//Good morning babes! Finally some pictures with my love, he’s usually the one taking photos so we don’t have a lot of pictures together. Fun to have! :-) We went to Paradise Island yesterday, it was a real storm so I was so scared during our boat ride over there haha! It went well at least and we arrived to this beautiful island called Paradise Island. I’ve been bad at telling you guys the names of the islands we’ve been to but to be honest we don’t know the names of them. ;-) Will try my best to ask and write it down. There were palm trees, super white sand, turquoise water and a stormy sky. Sometimes I think it’s so beautiful when there’s a storm, feels very tropical. :-) Now – rest after a 2,5 hour morning surf. Oh my it makes you tired! HUGS <3


18 kommentarer18 kommentarer om “PARADISE ISLAND”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • You look so cute together!!

  Stormy skies are the best for photographers, lovely contrast with this clear water and palm trees :)

  Have a lovely weekend!!

  http://www.lacaleya.com

  Reply
 • Allt ser helt fantastiskt ut!! Som en DRÖM-resa verkligen!

  Reply
 • Ni är så fina <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
 • Ser hur härligt ut som helst!

  Reply
 • Ser supermysigt ut! <3
  http://nouw.com/inspoinred

  Reply
 • Så härliga bilder! :D Ni ser ut att ha det superbra!

  Reply
 • Hej Janni! Gud vad jag bara älskar att klicka mig in på din blogg! Samt era youtube kanaler. jag har inte möjlighet ekonomiskt att kunna resa och så som ni, men älskar din blogg, speciellt under arbetstid haha!

  Reply
 • Haha, härligt att höra! :D Stor kram!

  Reply
 • Such lovely photos! X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Lika fantastiskt fint som alltid!

  Men du, jag har en liten fråga! Vore roligt om du kunde berätta lite om ditt jobb, vad du gör och hur det går till. För jag gissar att resorna är en stor del av sin syssla, stämmer det? Jag är skapligt ny till din blogg (men har följt din insta längre) och blir lite nyfiken på hur du liksom byggt upp ditt yrkes-jag och hur dagarna ser ut i och med de sociala medierna. Kram!

  Reply
 • Hej söta! Jag jobbar heltid med mina kanaler (Blogg, IG, youtube osv). Mycket tid går åt till att fota/filma material, redigera och posta. Minst lika mycket går åt till mail, planering av samarbeten och möten med företag. Jag började för 3 år sedan och har jobbat varje dag sen dess, så det är mycket jobb och varje dag är olik varandra så svårt att säga. Men – 2-3 bloggposter per dag, samma på IG och 1-2 youtube videos i veckan! Kram <3

  Reply
 • Ni två ser ju alltid så härliga ut tillsammans!

  http://WWW.JOHANNAGRAHN.SE

  Reply
 • ORKAR KNAPPPPPPT vad fint par! och bara namnet på ön liksom <3

  Reply
 • Såååå lovely alltså! <3

  Reply
 • Vad underbart härligt!

  Reply
 • Ser härligt ut!
  Hur är storleken i bikini-toppen?

  Reply
 • Helt normal skulle jag säga! :-) Kram!

  Reply
 • As always you never disappoint with the palm tree paradise photos Janni, haha! I love it. I wish I was there!!! Xx

  http://www.inesinla.com

  Reply