MERMAID

janni-maldives-jonolsson

Mermaid in the Maldives – shot by my love! Wearing a Suboo swimsuit.

Hej babes! Hoppas ni mår super. Jag mår fantastiskt! Lite solbränd efter imorse men annars är allt perfekt. ;-) Vi vaknade upp och simmade ut till en liten ö som bara var sand, hängde där hela morgonen och snorklade runt. Vi lekte med kameran under vattnet och Jon tog bilden ovan, typ en av mina favoritbilder någonsin. Ser ni hur klart vattnet är? Helt galet… Nu är vi påväg uppåt igen för mer surf, vi åker troligtvis tillbaka till samma ställe vi var sist. Det känns som vi hunnit med så otroligt mycket de här dagarna och vi har några dagar kvar. Njuter till fullo! Hörs senare, puss <3

//Hey babes! Hope you guys feel great. I feel fantastic! A bit sunburnt from this morning but otherwise it’s all perfect. ;-) We woke up and swam over to a small island that was all sand, hung out there all morning and snorkeled around. We played with the camera under water and Jon took the picture above, think it’s one of my favorite pictures ever. Can you see how clear the water is? Just insane… Now we’re on our way again for more surfing, we’re probably going back to the same spot we were last time. It feels like we’ve done so much these days and we still have a few days left. Enjoying it to the fullest! Talk later, hugs <3

22 reaktioner på “MERMAID”

Leave a Reply

Your email address will not be published.