EXPLORING ISLANDS

janni-deler-exploring-maldivesl1130522
janni-deler-exploring-maldivesl1130683
janni-deler-exploring-maldivesl1130687-copy
janni-deler-exploring-maldivesl1130834
janni-deler-exploring-maldivesl1130518
janni-deler-exploring-maldivesl1130841-copy
janni-deler-exploring-maldivesl1140009

Went to a super cool island yesterday – Himmafushi.

Här var vi igår… Magiska ö! Vi visste inte riktigt vad som väntade när vi åkte dit, vi trodde att det skulle vara en fin strand och någon matbutik där vi kunde köpa snacks haha! Men – det slutade med att vi gick runt den här ön i typ 2,5 timme och bara tittade! Varenda hus var i någon härlig färg, det var palmer överallt, vi köpte färska kokosnötter och bara njöt. Det var två tjejer som cyklade runt oss och dom var så otroligt söta! Klackskor, prinsessklänningar och bara världens största leende. Väldigt glad över att vi är här på en båt, vi får se så många ställen under våra dagar här vilket är fantastiskt! Hörs imorgon babes, hugs <3

//This is where we were yesterday… Magical island! We didn’t really know what to expect when we went there, we thought it would be a nice beach and some kind of store where we could buy snacks haha! But – it ended up with us walking around that island for about 2,5 hours just looking around! Every house was painted in a nice color, there were palm trees everywhere we bought fresh coconuts and just enjoyed. Two girls biked around us and they were so cute! Heels, princess dresses and just the biggest smile. I’m so glad we’re here on a boat, we get to see so many places during our days here which is amazing! Talk tomorrow babes, hugs <3

14 reaktioner på “EXPLORING ISLANDS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.