FULL MOON

janni-deler-full-moon-maldivesj1310393
janni-deler-full-moon-maldivesj1310415
janni-deler-full-moon-maldivesj1310429-copy
janni-deler-full-moon-maldivesj1310402

A few nights ago watching the sunset from the boat.

DRÖMMEN, fullmåne och en rosa himmel. Det har verkligen varit underbart att bo här på båten, man vaknar på vattnet, hoppar i vattnet och somnar av vågorna. Som ni vet så är jag uppvuxen med att vara på båt väldigt ofta så jag blir alltid så lugn och glad när jag är ute på vattnet. Känner mig så avslappnad och bara glad! När man är ett stort gäng så är det faktiskt riktigt härligt att vara på en båt, man umgås så mycket mer än om man jämför med att bo på hotell och i olika rum. Vi har varit ett så otroligt härligt gäng här, ikväll hade vi sista middagen ihop och det var faktiskt lite sorgligt. Det känns som vi har blivit en liten familj här, haha! Nu ska vi sova och peppa för sista dagen imorgon innan vi hoppar på kvällsflyget. Puss och god natt <3

//The DREAM, full moon and a pink sky. It’s really been great to live here on the boat, you wake up on the water, jump in the water and fall asleep hearing the waves. As you know I spent a lot of time on boats when I grew up so I always feel so calm and happy when I’m out on the water. Just feel relaxed and happy! When you’re a big group it’s actually great to stay on a boat, you hang out so much more than if you would stay in a hotel and have different rooms. We’ve been such a nice group here, we had our last dinner together tonight and it was actually pretty sad. It’s feels like we’ve become a little family here, haha! Time for us to sleep and prepare for the last day tomorrow before it’s time to jump on the night flight. Kisses and good night <3

23 reaktioner på “FULL MOON”

Leave a Reply

Your email address will not be published.