SAND BANK

janni-deler-sand-bankl1140322-redigera
janni-deler-sand-bankl1140356
janni-deler-sand-bankl1140305-copy
janni-deler-sand-bankl1140279
janni-deler-sand-bankl1140167
janni-deler-sand-bankl1140320

Paradise island for real. I’m wearing a Suboo swimsuit.

Sista dagen är här, buhuu!! Känns som vi varit här hur länge som helst och på samma gång känns det som det har gått alldeles för fort. Vi har sett så vackra platser, badat i så turkost vatten och bara haft en grym resa. Jon anordnade den här resan och frågade folk på youtube om folk ville hänga på, så det är det gänget som vi hängt här med. Nu vill jag också fixa resor, det är så himla kul att lära känna nya människor och se vilka ni är som kikar in här varje dag! :-) Ska klura på det och försöka hitta på något roligt! Snart ska vi åka tillbaka mot flygplatsen, vårt flyg går sent ikväll så vi tänkte kolla vad som finns runtom flygplatsen. Hörs om ett tag, PUSS <3

//Our last day is here, buhuu!! Feels like we’ve been here for so long and at the same time it feels like it’s gone way too fast. We’ve seen so many beautiful places, been swimming in the most turquoise water and just had a great trip. Jon organized this trip and asked people on youtube if they wanted to join, so that’s the crew we’ve been here with. Now I want to organize trips too, it’s so fun to get to know new people and see who you guys are that are checking in here every day! :-) Will give it some thoughts and try to find out something fun! We’re soon heading back to the airport, our flight leaves late tonight so we’ll see what there is around the airport. Talk soon, HUGS <3 

26 reaktioner på “SAND BANK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.