MATCHING MATERIAL

janni-deler-matching-materiall1110230
janni-deler-matching-materiall1110280
janni-deler-matching-materiall1110310
janni-deler-matching-materiall1110266
janni-deler-matching-materiall1110302
janni-deler-matching-materiall1110279

Storets top (here!) and skirt (similar here!)/ Chanel bag/ Nelly shoes (here!) – contains adlinks

Goood morgon babes! Jag vaknade vid 05.15 när Jon åkte (buhuu), så jag har kollat Friends och ätit två frukostar redan. Haha! Har tagit tag i viktiga saker såsom försäkringar, resor närmsta dagarna (biljetter och planering) och fakturor osv. Sånt där superkul ni vet. ;-) Har slängt in tvättmaskin nummer två också, snacka om att man blir effektiv när man är jetlagged, haha! Här är äntligen en riktig outfit som inte är fotad på en strand barfota, har glömt posta den här men gillar looken skarpt. En fluffig jacka över det här sen är jag redo för kallare väder. Kommer försöka köra barbent så länge det går, vägrar släppa sommaren. Hoppas ni får en härlig fredag så hörs vi senare, PUSS <3

//Good morning babes! I woke up around 5.15 when Jon left (buhuu), so I’ve been watching a few Friends episode and had two breakfasts already. Haha! I decided to do some important stuff such as insurance, upcoming travels (tickets and planning) and invoices etc. These super fun things you know. ;-) I just put on laundry machine number two too, talk about an efficient morning while jet lagged, haha! Here’s finally a real outfit that’s not shot on the beach barefoot, I forgot to post this one and I like this look a lot. A fluffy jacket over this and I’m ready for some colder weather. Will try to have bare legs as long as possible, refusing to let go of summer. Hope you guys will have a great friday and I’ll talk to you later, HUGS <3 

9 reaktioner på “MATCHING MATERIAL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.