BABY SITTER

img_6170
img_6175
img_6183-kopia
img_6194

Hanging out with these two today <3

Barnvakt ikväll, hur mysigt!? :D Pappa har åkt till Sverige för några dagar men Philip (min lillebror) är kvar här och bor hos min syster. Jag sa att jag kunde passa honom och lillan ikväll så syster och hennes kille kunde gå ut och äta en middag ihop själva. Jag har förstått att en liten bebis inte ger en så mycket fritid så tänkte att det kunde vara kul för dom med lite avlastning. :-) Kul för mig att hänga med mina små sötnosar också! Lillan har redan somnat men vi har lekt och skrattat massor, hon är en rolig liten filur haha! Nu ska vi äta middag och sen ska vi kolla film och äta godis. Mysfredag! Puss och kram, hörs imorgon <3

//Baby sitter tonight, how cozy!? :D My dad went to Sweden for a few days but Philip (my little brother) is still here and will stay at my sister’s. I said that I could watch him and the little one tonight so my sister and her boyfriend could go out for dinner just the two of them. I’ve understood that a baby don’t give you that much free time so I thought it could be nice for them with some help. :-) Fun for me to spend time with my two cuties too! The little one is already asleep but we’ve played and laughed a lot, she’s such a fun little creature haha! Time for us to eat dinner and then watch a movie and eat candy. Cozy friday! Kisses and hugs, talk tomorrow <3

21 reaktioner på “BABY SITTER”

 • Therese says:

  Aw,bebisgos <3
  Jag såg din och Jons "Q&A" på hans youtube idag och jag måste bara säga att ni är helt fantastiska! Så sjukt roliga, jordnära och jag får intrycket av att båda ni är genuint supertrevliga människor. Ni når liksom ut genom kameran på ett grymt sätt, det känns nästan som att hänga med några kompisar efter att ha följt er i några månader. Jag hoppas ni kommer vilja fortsätta dela med er av era liv och framförallt så hoppas jag att ni får många, många fler fantastiska år ihop. Ni är så sjukt söta tillsammans <3

 • Sophie says:

  Åh, så mysigt att umgås med så små kottar. Och härligt med Marbella … en annan får vänta till December … men sen jäklar i Januari så blir det flytt och slippa det eviga pendlandet. ?

 • mamma says:

  Vad fint och bra gjort av dig underbara du! Jag vet att Mickis kan känna sig trygg när du är barnvakt och det kommer betyda så mycket för Mickis ikväll. Önskar dig en superhärlig kväll med Philip och hoppas att Livia sover skönt tills i morgon bitti. Jag längtar till på söndag när jag får träffa dig <3 Puss o kram min underbara dotter <3 Älskar dig!

 • Moa says:

  Hej janni !!!!
  Måste testa och fråga, din militärskjorta i Jons senaste vlog, var är den ifrån??? Så himla fet !!! Tacksam för svar.
  Med vänlig hälsning, Moa

 • Kristina says:

  Omg! She s got sooooo biig! She is so cute❤️ When is your sister expecting the other one? Is it gonna be a girl or boy?

 • Tiril says:

  Marcus have a girl friend, but why can we never see her? In social media none of you (you and Jon) follow her. Is there a reason for that? Just wondering :D

  • janni says:

   Yes, she lives and works in Norway! :-) I’ve only met her for 5 minutes so I don’t know her (unfortunately), but I’m sure we’ll hang out more soon! :D Xx

 • Lina says:

  Gud vad mysigt!!

 • beautiful baby super Janni

 • Mari says:

  Åh! Vad mysigt <3

 • Eva says:

  OMG!! She is so CUTE!

 • Annika says:

  Det var fint gjort av dig! Egentid är värdefullt för föräldrar.

 • Sara says:

  Hej! Skulle vara jätte roligt om du kunde berätta lite om din familj eftersom man ser dom lite här och där. Är dina föräldrar ihop, bor dom separat? vilka är dina tre bröder? Är ni helsyskon, halvsyskon eller hur är det? ☺️ Skulle vara roligt att veta!

  • janni says:

   Åh absolut! Mamma och pappa separerade när jag var 1 år, men dom är bästa vänner. :-) Pappa har två söner (Philip och Isac) och mamma en son (Samuel). Helsyskon med min syster och halvsyskon med mina bröder! Haha, hoppas du hängde med på mitt lilla familjeträd. ;-) Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.