BALLOONS

janni-deler-balloon-marbellal1002378
janni-deler-balloon-marbellaj1280325
janni-deler-balloon-marbellal1002447-redigera
janni-deler-balloon-marbellaj1280307
janni-deler-balloon-marbellaj1280293

Rooftop moments in Marbella <3 Wearing Sisters the Label dress.

Touchdown Marbella – favoriten. Älskar att komma tillbaka hit, hänga i huset, hänga på taket och bara landa. Vi kom fram tidigare idag och efter det har dagen sprungit iväg. Jobbat, städat och ätit middag med pappa och min lillebror. Ballongerna på bilden är faktiskt från pappas fest sist vi var här, jag var ju tvungen att sno med mig några hem för lite bilder. ;-) Jag älskar verkligen ballonger, helst i någon härlig färg… Dom här funkade fin fint också, haha! Dags för oss att slå på en film och mysa, Jon åker nämligen igen imorgonbitti. Jag stannar här i Marbella tills på söndag och hänger med min syster, lillebror och lillan (systerdotter). Ska bli så himla mysigt! Sov så gott, puss och kram <3

//Touchdown Marbella – my favorite. Love to come back here, hang out in the house, hang out on the rooftop and just land. We arrived earlier today and after that the day just flew by. Got some work done, cleaned and had dinner with my dad and little brother. The balloons in these pics are actually from my dads party the last time we were here, I just had to steal some with me home for some pictures. ;-) I love balloons, especially in a nice color… These worked great as well, haha! Time for us to put on a movie and cuddle, Jon leaves tomorrow morning again. I will actually stay in Marbella until sunday to spend time with my sister, brother and the little one (my niece). Can’t wait! Sleep tight, kisses and hugs <3

11 reaktioner på “BALLOONS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.