BLACK

janni-deler-blackl1110761
janni-deler-blackl1110742
janni-deler-blackl1110738-redigera-copy
janni-deler-blackl1110758
janni-deler-blackl1110775

Chanel bag/ John Zack dress (here!)/ Daniel Wellington watch (here!)/ Public desire shoes  – adlinks

Hej babes! Nu är jag i Sverige, landade till en regnig söndag men det är faktiskt lite mysigt. Min fina mamma hämtade mig och efter det åkte vi och kollade en period ishockeymatch som min lillebror spelade. :-) Därför kommer mitt inlägg lite sent här idag, sorry för det! Jag kom på att jag har glömt att lägga upp den här looken som jag hade i videon vi spelade in. Fick så otroligt mycket frågor om den här klänningen och jag köpte den för ganska längesen på Nelly och jag såg nu att den finns kvar! :D Så perfekt svart klänning med en liten speciell detalj, älskar ärmarna på den. Nu – ta en powernap i soffan efter en väldigt tidig morgon. PUSS <3

//Hey babes! Now I’m in Sweden, landed to a rainy sunday but it’s actually pretty cozy. My lovely mom picked me up and after that we went straight to my little brothers hockey game to see one period. :-) That’s why my post is a bit late here today, sorry for that! I realized I forgot to show this look I wore in the video we shot. Got so many questions about this dress and I bought it quite some time ago at Nelly and I saw now that they still have it! :D Such a perfect black dress with a special detail, I just love the arms on it. Now – power nap on the couch after a super early morning. HUGS <3

25 reaktioner på “BLACK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.