MALDIVES MOMENTS

janni-deler-maldives-snapshotsl1140396
janni-deler-maldives-snapshotsl1140727-copy
janni-deler-maldives-snapshotsl1140691
janni-deler-maldives-snapshotsl1140815-copy
janni-deler-maldives-snapshotsl1140836
janni-deler-maldives-snapshotsl1140768-copy
janni-deler-maldives-snapshotsl1140808
janni-deler-maldives-snapshotsl1150107

Random snaps from Maldives <3

Åh Maldiverna… Älskade verkligen det stället! Vill åka tillbaka och upptäcka resort-sidan av det, älskade att bo på en båt men efter vi varit på Four Seasons kände jag att jag ville prova på det också. :-) Har en hel del bilder kvar, ska försöka att inte bomba er med bilder därifrån men eftersom jag inte har använt kameran sista dynget kändes det rätt. Längtar tillbaka som satan när jag ser dessa bilder… Jag är verkligen en riktig beach-människa, börjar tro att jag har levt ett tidigare liv på en ö med vit sand och palmer. ;-) Blir så himla lugn och glad och känner mig hemma på såna ställen liksom. Vi har precis ätit söndagmiddag här hemma hos mamma och ska kolla en film, blir en tidig morgon imorgon också då jag ska in till stan för möten osv. Hörs imorgon, puss och god natt <3

//Oh the Maldives… Truly love that place! Want to go back and try the resort way of it, loved to stay on a boat but after our trip to the Four Seasons I felt that I wanted to try that too. :-) I have a few pictures left, will try not to post all of them now but since I haven’t used my camera for the last 24 hours it felt right. Long back there as crazy when I see these pictures… I’m truly a beach person, staring to think I’ve had an earlier life on an island with white sand and palm trees. ;-) It makes me so calm and happy and I just feel at home in places like that. We just had sunday dinner at my mom’s place and will soon watch a movie, it will be an early morning tomorrow as well since I have meetings etc in the city. Talk tomorrow, kisses and good night <3

16 reaktioner på “MALDIVES MOMENTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.