POLAROIDS

janni-deler-polaroids-maldivesl1150139
janni-deler-polaroids-maldivesl1150151-copy

Moments from the Maldives <3

Jag fotar ju varje dag och sparar allt på datorn, bloggen och instagram. Något jag dock är sjukt dålig på är att gå tillbaka och kolla, jag gör det typ runt nyår när jag gör en throwback för året liksom. På resan hade Heather (en av tjejerna) med sig en polaroid-kamera så hon fotade lite under veckan och det fick mig verkligen att tänka på att jag borde ta med min oftare! Jag älskar ju bilder som man skriver ut, men det gör man ju aldrig längre? Från och med nu ska jag packa med mig min polaroid, ska fota massor och göra någon slags tavla av det tänkte jag. :-) Sjukt kul att ha! Jag har precis packat klart nu så jag tänkte ta ett bad, laga middag och kolla film. Mitt flyg går 07.30 imorgon så jag måste gå upp runt 05.00, härligt! ;-) Hoppas ni får en mysig lördagkväll, massa kärlek <3

//I take photos every day and save it all on my computer, blog and instagram. Something I’m really bad at though is going back to look at them, I do it like once a year around new years when I do a throwback from the year. On this trip Heather (one of the girls) had a polaroid camera with her so she shot some during the week and it really got me thinking that I should bring mine more often! I love pictures that you print, but I never do it anymore? From now on I’m brining my polaroid, will shoot a lot and do some kind of photo board. :-) So fun to have! I’m just done with packing so I’m planning to have a bath, make dinner and watch a movie. My flight is at 07.30 tomorrow so I have to get up at 05.00, great! ;-) Hope you guys will have a great saturday night, lots of love <3

21 reaktioner på “POLAROIDS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.