ROOFTOPS

janni-deler-ny-rooftopj1240615
janni-deler-ny-rooftopj1240674
janni-deler-ny-rooftopl1090186
janni-deler-ny-rooftopl1090192
janni-deler-ny-rooftopj1240701
janni-deler-ny-rooftopj1240643

Samantha Wills necklace/ Aeryne Paris dress (here!)/ Chanel bag/ Shoes from Spain (similar here!)  -adlinks

NYC rooftops – älskar utsikten från hotellet vi bodde på sist vi var där. Här är en bortglömd look därifrån, gick igenom min dator idag och förde över saker till min hårddisk så poppade den här upp. :-) Minns att det var en så fin kväll, himlen blev helt rosa tillslut. Matchade klänningen/jackan jag hade på mig, hehe! Jag mår verkligen mycket bättre nu, så sjukt att jag fick superhög feber igår och mår så mycket bättre idag… Har precis packat ihop mina väskor och ska kolla en film i sängen. Vi åker ju hem till Monaco imorgon (LÄNGTAR!), så vi ska upp tidigt. Hörs imorgon, då är jag förhoppningsvis tillbaka och känner mig pigg och fräsch. Puss, ha en fin kväll <3

//NYC rooftops – love the view from the hotel we stayed at last time. Here’s a look I totally forgot about from there, I went through my computer today and transferred stuff to my hard drive and this one popped up. :-) Remember that it was such a beautiful night, the sky turned all pink. Matched the dress/jacket I was wearing, hehe! I really feel a lot better now, crazy that I got super high fever yesterday and feel so much better today… I just packed my bags and will watch a movie in bed. We’re going back home to Monaco tomorrow (CAN’T WAIT!), so we’re waking up early. Talk tomorrow, hopefully I’ll be back and feel fresh and energised. Hugs, have a great night <3

11 reaktioner på “ROOFTOPS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.