TOUCHDOWN HOME

janni-deler-touchdown-monacoj1340068
janni-deler-touchdown-monacoj1340073
janni-deler-touchdown-monacoj1340074
janni-deler-touchdown-monacoj1340122

Home sweet home <3

Babes! Vilken morgon, haha! Vi vaknade tidigt, packade ihop och åkte till flygplatsen. Hade noll tid där konstigt nog och hoppade på flygplanet direkt. Det var en ganska bumpy resa men vi kom fram till ett soligt och varmt Nice. :-) Så härligt att köra in till Monaco och bara känna “yes – äntligen hemma”. Nu känns det verkligen som hemma varje gång jag kommer hit, när jag längtar hem är det liksom hit jag längtar. Konstig men underbar känsla. Nu ska vi landa lite, ta en dusch och sen gå ut och fota lite. Jag är så sjukt peppad på att fota massa till bloggen nu efter några katastrofdagar när jag varit sjuk och fast i en säng. Hörs sen, PUSS <3

//Babes! What a morning, haha! We woke up early, packed up and went to the airport. Had zero time there which was weird and we jumped on the plane straight away. It was a pretty bumpy ride but we arrived to a sunny and warm Nice. :-) So nice to drive in to Monaco and just feel “yes – finally home”. This really feels like home every time I come here now, when I miss home this is the place I miss. Weird but amazing feeling. Now we’re gonna land a bit, have a shower and then go out and shoot some. I’m so stoked on shooting lots of nice pics to the blog after some shitty days when I’ve been sick and stuck in bed. Talk later, HUGS <3

11 reaktioner på “TOUCHDOWN HOME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.