ONLINE FAVORITES

janni-deler-fall-faves

1. here!/ 2. here!/ 3. here!/ 4. here!/ 5. here!/ 6. here!   -adlinks

Hej babes! Idag mår jag bättre, somnade runt 20.30 igår… Haha! Vaknade ganska tidigt och kände att “idag vänder det”. Ska ta det lugnt iallafall, boka av alla möten och bara chilla. Så typiskt att bli sjuk när jag äntligen är i Sthlm några dagar, men jag gissar att det bara är att gilla läget. Jag har hängt på massa webshoppar hela morgonen, Asos, Nelly, Luisaviaroma osv… Hittade några favoriter ovan, beställde bootsen som ser ut som de perfekta skorna! Är sjukt sugen på en gul väska också, jag gillar ju färgglada väskor som ni vet. ;-) Hade mer än gärna burit hela looken ovan, får se vad jag klickar hem idag när jag ligger här sjuk och tycker synd om mig själv haha! Hörs senare, puss <3

//Hey babes! I feel better today, fell asleep around 8.30 pm last night… Haha! Woke up pretty early and just felt that I’m feeling better today. Will take it easy anyway, cancel all the meetings and just chill. Sucks to be sick when I’m finally in Sthlm for a few days, but I guess there’s nothing to do about it. I’ve spent my morning browsing through webshops, Asos, Nelly, Luisaviaroma etc… Found some favorites above, I ordered the boots and they look like the perfect pair! I really want a yellow bag too, I like colorful bags as you know. ;-) Would’ve loved to wear the look above, we’ll see what I buy today when I’m here sick feeling sorry for myself haha! Talk later, hugs <3

7 reaktioner på “ONLINE FAVORITES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.