PARTY LOOK

janni-deler-party-lookj1340176
janni-deler-party-lookj1340165
janni-deler-party-lookj1340170
janni-deler-party-lookj1340160-copy
janni-deler-party-lookj1340166
janni-deler-party-lookj1340178

Bik Bok dress (here!) and bag (here!)/ Shoes from Janni Delér for Nly Trend.  – adlinks

Fredag är lika med party! Eller, hur ser det ut för er? :-) Inte för mig eftersom jag nyss blev frisk men jag sminkade mig och gick ut och plåtade det här och fick lite feeling. Jag gör ett samarbete med Bik Bok just nu och plaggen är från deras partykollektion. Så mycket fina partyklännigar, spetsplagg, sammetsbyxor och härliga accerssoarer. Den här klänningen är nog min favorit, lite glitter i, kaxiga axlar och djup i ryggen – älskar! Den får stanna hemma med mig ikväll men snart så blir det en härlig middag eller partykväll i den. Ikväll ska jag avnjuta sista dagen på min cleanse, fick till och med en liten efterrätt med idag. :-) Ha en härlig kväll, puss och kram <3

//Friday equals party! Or is it, what’s your plan? :-) Not for me since I just got back from being sick but I put my make up on and went out to shoot this and got feeling. I’m doing a collab with Bik Bok right now and these pieces are from their party collection. So many beautiful party dresses, lace pieces, velvet pants and nice accessories. This dress is probably my favorite, some sparkles, cocky shoulders and a deep back – love! It will stay at home with me tonight though but I’ll soon wear it for a nice dinner or party night. Tonight I will enjoy the last day on my cleanse, I even got a dessert today. :-) Have a great night, kisses and hugs <3

In collaboration with Bik Bok.

19 reaktioner på “PARTY LOOK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.